Enes sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips 559ml9507 Servis Sorunu

31 Ocak 2024 12:12

55PML9507 model cihazımı 16.05.2023 tarihinde Teknosa'dan satın aldım. Ürünü ilk günden beri PS5 ve Digiturk ile birlikte kullanıyorum. Ekranda tuhaf renk değişimleri, parlaklıkta artma ve azalma gibi sorunlar yaşamaya başladım. Elazığ'daki yetkili servisi aradım, bana Philips genel merkezini aramamı ve yazılımı kontrol ettirmemi önerdiler. Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm, PlayStation'ı sıfırladım ve başka cihazlarla da denememe rağmen sorun devam etti. Buna rağmen 'video gönderin', 'HDMI kablosunu değiştirin' gibi yararsız önerilerde bulunarak yardımcı olmadılar.

20 Şubat 2024 10:01

Philips 55pml9507 model cihazım HDMI bağlantı noktalarında sorun yaşıyor. Soundbar a geçiliyor derken TV ekranı gidip gidip geliyor. Ardından geçiş yapıyor ama bu sefer ses gelmiyor. Elazığ yetkili servisi zaten ilgilenmiyor sürekli söylenen cihazı uyduya bağlayın. Bende uydu kullanmadığımı belirterek HDMI kullanıyorum dedim 10 Şubat tarihinde aldılar 18 şubatta çözüldü deyip gönderdiler yapılan işlem ise sadece sıfırlama. Ben tekrar aradım hem servisi hem müşteri hizmetlerini. Müşteri hizmetleri dahi umursamıyor yardımcı bile olmuyor Philips resmen pişmanlık param çöp oldu

31 Ocak 2024 14:47 (Şikayetten 2 saat sonra)
Enes
31 Ocak 2024 15:26

Denilen her şey harfiyen uygulandı ama çözüm olmadı ne yazık ki ve servis bu konuda yardımcı olmuyor Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım yardımcı olunmaz ise

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Renk Değişikliği Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

05 Kasım 2024 13:30
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips, Hepsiburada Ve Sales King (Tek Dayanıklı Tüketim Malları)

23 Temmuz 2024 15:00
PHILIPS TV Philips, Hepsiburada Ve Sales King (Tek Dayanıklı Tüketim Malları)

23 Temmuz 2024 10:50

PHILIPS TV Philips Beni Mağdur Etti