Gaye sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips 50pus8808 Ses Problemi

26 Mart 2024 16:34

2023 yılı Temmuz ayında Philips markasının PUS8807 model televizyonunu aldık. Beş ay sonra televizyonda çizgi problemi oluştu. Servisten değişim formu olmasına rağmen, aldığımız satıcı ürünü değiştirmedi. Üstelik bizi oyalayıp, bir ay sonrasında iade istememize rağmen para iadesi yaptı ve Philips bu durumla hiç ilgilenmedi. 17 bin ₺'ye aldığımız televizyon, bu süreç içerisinde 25 bin ₺'ye yükseldi. Zarara uğradığımız için en azından bir üst model olan 50PUS8808'i alalım dedik ve Aralık ayında Media Markt'tan satın aldık. Ancak bu üründe de dört ayda ses problemi oluştu. Ses seviyesi birdeyken aşırı yüksek ve anlaşılmayan cızırtılı bir ses çıkıyor. Ses ayarlarından değiştirince düzeliyor; ancak bu kez anlaşılmayan boğuk bir ses kalıyor. Televizyonu kapatıp açınca tekrar aynı problem yaşanıyor. Ben her beş altı ayda bir televizyon mu değiştireceğim? Servis istemiyorum, kusurlu malın değişimini talep ediyorum. Lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz? Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

26 Mart 2024 16:47 (Şikayetten 13 dakika sonra)
Gaye
27 Mart 2024 01:02

Sorunum çözülmedi

Sümeyra
13 Aralık 2023 22:02
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Medya Mark Ve 65pus8507/62 Model Philips TV

Ayhan
12 Mart 2024 23:15
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyonlarda Sürekli Ana Kart Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

İlkay
04 Eylül 16:09
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
22 Ağustos 14:07
Philips TV'de Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Philips Güncelleme Sonrası Televizyonum Açılmıyor Müşteri Hizmetleri İlgisiz

Caner