Faruk sonuçtan çok memnun

Philips TV Kendiliğinden Açılıp Kapanma Sorunu

21 Haziran 2024 02:25
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“Öncelikle çok teşekkür ederim gece problemimi belirttim sabah kalktığım gibi gereken tüm yönlendirmeleri içeren mail yollamışlardı problemim çözüldü ilgileri ve alakaları için saygılarımı sunarım”

Merhabalar, Philips TV aynı arkadaşın videoda belirttiği gibi kendiliğinden açılıp Android yazısını gösterip kapanıyor. Sonra yine açılıyor, bir anda oldu. Hiçbir sorun yokken sebebi ne olabilir? Acaba mağdur oldum. Merak içinde bekliyorum. Yardımcı olur musunuz @philipstürkiye?

21 Haziran 2024 10:52 (Şikayetten 8 saat sonra)
23 Haziran 2024 14:28

Yorumlar (6)

75pus8909 o da 50 televizyon seyrederken 3-4 saat sonra kendiliğinden kapanıyor Bu birkaç sefer tekrarladı çözüm için yardımcı olabilecek kişi var mı acaba teşekkür ederim

Selen
Selen

Nasıl yapıldığını bana da söyler misiniz. Aynı sorun bende de var

Ali

İyi günler rica etsem size gönderdikleri yazıyı buradan paylaşabilir misiniz aynı sorunu bizde yaşıyoruz

Ali

Benim sorun çözülmedi maalesef servis e gönderdim televizyonu öneri için teşekkür ederim

Metin
Metin

Nasıl yapıldığını bana da söyler misiniz?

Faruk

Merhaba birebir uygularsanız sorun çözülüyor 🙏🏻

30 Kasım 2023 21:12
PHILIPS TV Android TV Kapanıyor

Muhammed
05 Temmuz 2024 15:55
Ozan sonuçtan memnun

10 Eylül 2023 14:03
"İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim."