Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ütü Tamirinde Yüksek Ücret Ve Yetersiz Destek

31 Ekim 2024 12:27

Ütümüzün su püskürtme bölümü su atmıyor. Bu sebeple Manisa ilinde servise götürdük. Herhangi bir fiş ve fatura vermeden bizden 100 TL ücret tahsil ettikler. Su tankımız değişeceğini fiyatın 1800 olduğu tarafımıza iletildi. İnternet üzerinden Philips 5000 series ütüye baktığımızda sıfır ürün fiyatının 2000 TL olduğunu gördük. Ürünün sıfırı 2000 TL iken parçasının 1800 TL olmasının nedenini Philips çağrı merkezine sorduk fakat bir sonuç alamadık. Süreç bu şekilde dışında bir cevap alamadık kendilerinden. Ürününün arkasında duramadılar ve yeni ürün fiyatına tamir ücreti isteniyor. Ciddi anlamda pişmanlık içindeyiz ürününüzü kullandığımız için. Burada ürün fiyatı ödememiz isteniyor ve mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

06 Kasım 2024 10:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

Hakan Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

06 Kasım 2024 13:16

Hakan Bey Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Hakan
06 Kasım 2024 13:19

Firma ürünün arkasında duramıyor. Ütünün yenisini almak ve tek bir parçasını değiştirmek aynı para diyorlar. Müşteriyi mağdur eden bir firma olduğunu görmüş olduk tekrardan.

Handan
04 Mayıs 19:27

Philips Ütüde Su Sızıntısı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Halil
22 Ocak 17:13

Philips Ütü Su Haznesi Sorunu Ve Yetersiz Destek

Melda
04 Nisan 15:41
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
29 Mayıs 2024 12:30
Philips Ev Aletleri DST8050/20 Ütü Yedek Parçalarının Fahiş Fiyatlanması

Philips Perfect Care 7000 Ütüde Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Pınar
14 Eylül 10:43