Emel sonuçtan hiç memnun değil

Philips Latte GO 5400: Süt Köpürtücü Ve Toz Kahve Sorunları

Philips Latte GO 5400: Süt Köpürtücü Ve Toz Kahve Sorunları
24 Aralık 2024 10:07

Merhaba, Philips latte GO 5400 serisi cihazım var alalı 3 ay oldu. Bu ikinci sorun. Toz kahveyi çekmiyor bunu yazmıştım daha önce şimdi de süt köpürtücü çalışmıyor. Video çektim fakat yükleme yapılmıyor. Süt ekleme yapmak yerine Kahve haznesinden duman çıkıyor. Lütfen ilgilenmesini rica ediyorum.

24 Aralık 2024 10:41 (Şikayetten 34 dakika sonra)
25 Aralık 2024 12:32
27 Ocak 2025 20:08

İnanın güzel başlamak bile içimden gelmiyor. Şikayet sonrası bildirilen servise makinamı götürdüm orada da test edildi. Süt vermemesi sorunu onaylandı. Fakat iki gün geçti aradılar hayır sorun yok cihaz çalışıyor denildi. Gittik aldık. Eve geldik çalışmıyor. Video çekip attım servise. Tekrar kontrol için aldılar. Yine iki gün sonra aradılar hayır çalışıyor hatta biz burada kahve içiyoruz makinanızla denildi. Alalı 5 ay olmamış cihaz iki kere servise gidiyorsa sorun var demektir. Asgari ücretten fazla para ödedim ben, bu oyuncak değil maalesef. İnsanları mağdur etmeniz hiç etik değil. Modelde süt vermeme sorunu var marka olarak kabul edin ve telafi edin. Sorun yok dedikleri cihaz hâlâ bana teslim de edilmedi. Ben haklı gerekçelerle cihazımın artık tamir edilmesini değil ivedilikle yenisi ile değiştirilmesini istiyorum.

23 Mart 2025 14:11

Sonuç için uzun bir süreç geçirdik fakat sorunum makul şekilde çözüldü. 4. Seferde de servise gidip çalışmayan cihazın yenisi tarafımıza teslim edildi. 1 ay kadar oldu deniyorum şu an için bir sorun yok. Kahveyi çekerken bile gelen sesi çok farklı. Diğerine göre gayet sessiz. Diğer cihazda gerçekten ses sorunu da olduğunu anlamış oldum. Süreç uzasa da sonuç memnun edici. İlgilenildiğini bilmek istiyor insan. Teşekkürler.

31 Mart 2024 00:01

21 Nisan 2024 19:53