Selim sonuçtan memnun

Philips Latte GO 5400: Gürültü Ve Titreşim Sorunu

09 Kasım 2024 14:27
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Philips latte GO 5400 serisi cihazı kullanıyorum. Aynı cihazdan aynı yerden 3 adet cihaz aldık. Diğer aile üyelerimle 20 Mart 2024 tarihinde. Diğer 2 cihazda hiçbir sorun yokken benim cihazımda sorun var. Sorun şu ki cihazı başlattığımda cihaz aşırı yüksek ses ve titreşimlerle çalışıp 2-3 dakika boyunca rinse yıkama işlemini yapamadığı için bu sorunu yaşıyoruz. Ayrıca bu işlemi yapamadığı için kahve çekirdeklerini öğütüp kahveyi kullanıp kahve veremiyor ve ardından işlemi kendi kendine iptal ediyor. Kahve çekirdeklerini de boşa harcıyor. Cihazı 2 kez Philips yetkili teknik servisine götürdüm ve bana çözüm bulamamakla beraber sanki karşısındaki insanı saf yerine koyar gibi su tankının yerine oturmadığını söylediler oysaki ben tüm kontrolleri ve temizliğini yaptığım halde bu sorunu her cihaz başlatma işleminde yaşıyorum. Teknik servis ürünün arkasında duramıyor benim sorunumu çözmüyor. Artık yetkili birisi bu sorunumu görüp çözmesini istiyorum. Ben bu cihaza bir sürü para verdim. Kendi baldızlarım cihazı normal şekilde kullanırken ben bu kafa tırmalayan ve komşuları dahi rahatsız eden inanılmaz titreme ve ses problemi yaşıyorum. Cihazımın adam akıllı tamirini ya da değişimini talep ediyorum. Yetkili biri ulaşırsa video olarak da paylaşabilirim

13 Kasım 2024 11:02 (Şikayetten 3 gün sonra)
19 Kasım 2024 09:15
Selim
Selim
30 Kasım 2024 16:41

Teşekkürler

Hasan
Hasan

Zırıltı hariç bu kadar yüksek su çekme sesi bende de var. Bu ses normal mi?

Yiğit
Yiğit

Nasıl çözüldü acaba sorun söyleyebilme şansınız var mıdır

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Philips 5400 Serisi Latte GO Makinesi Sürekli Arıza Veriyor ve İade Kabul Edilmiyor

02 Ekim 2024 15:36
Aybegüm sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2025 13:07
"Ürünümün değişimini talep etmiştim, servisten değişimi yapılmış yeni ürünümü teslim alacağım. Değişim için teşekkürler. Umarım tekrar aynı sorunla karşılaşmam."
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 16:24

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri