Philips Filtre Kahve Makinesi Yeterince Sıcak Yapmıyor!

22 Ocak 2024 02:053.239

Philips filtre kahve makinesinde yaptığım kahve yeterince sıcak olmuyor yani ılık ılık kahve içiyorum. Bir ayarı mı var, yoksa makinede mi problem anlamadım. Ama alalı 2 ay olmadı sıcak bir kahve içemedim. Yetkili servise mi götüreyim bilemedim, yardımcı olursanız sevinirim

12 Şubat 2024 14:36 (Şikayetten 21 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

29 Ocak 2024 21:52

Acizane size yardımcı olmak isterim. Evde kullanılan tam otomatik kahve makinelerinin hepsinde aynı şikayet söz konusu dikkat ederseniz. Üst seviyeyi de alsanız bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Bunun çözüm aslında şöyle olabilir soğuk süt ile kahve yapmayın sorunun düzeldiğini göreceksiniz. Soğuk süt içinde daha düşük sıcaklıkta oluyor. Kafelerde içtiğiniz kahvenin daha sıcak olmasının sebebi şöyle izah edebilirim kahveyi ayrı bir fincanda yapıyorlar ardından buharla sütü kaynatıyorlar 65 70°'ye kadar ardından kahvenin üzerine döküyorlar bu sebepten dolayı sıcak oluyor Böyle bir şey istiyorsanız şayet harici süt köpürt makineleri var onlardan deneyebilirsiniz

Philips Kahve Makinesi 5500 Serisi Sıcaklık Sorunu

30 Kasım 2024 23:162.563

Philips kahve makinesi 5500 serisi kullanmaktayım. Kahveleri yaparken sıcak ayarı açmış olmama rağmen kahveleri ılık bir...

Philips HD7459 Filtre Kahve Makinesi Arızası!

Philips HD7459Filtre Kahve Makinesi Arızası!

Kaan
Philips HD 7461 Filtre Kahve Makinesi Cam Demlik Kırılması!

Philips HD 7461Filtre Kahve Makinesi Cam Demlik Kırılması!

Fatih
Philips Temizlikten Sonra Kırmızı Lambalar Yanıyor!

PhilipsTemizlikten Sonra Kırmızı Lambalar Yanıyor!

Philips Filling Circuit Makine Arızası

Philips FillingCircuit Makine Arızası