19 Eylül 2024 13:102.931

Merhaba,
Philips Robot Süpürge Xu7000/02 ürünü Eylül 2023 tarihinde aldım.
2 yıllık garantisi var fakat Eylül 2024'te 1. yılında su tankının orası kırıldı.
Kırılan kısmı içeride kalan, dışarıyla teması olmayan bir yer fakat Philips yetkili servis kırık ya da çatlak olan ürünlerde kesinlikle garanti kapsamına girmiyor diye hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar.
Parça değişimi olarak 4.500 TL ücret talep ediyor. İnternetten araştırdığımda ise bu kırılan yerin kronik olduğunu, hatta 2 kere değiştirenlerin tekrar tekrar kırıldığını gördüm. Philips ürününün arkasında kesinlikle durmuyor ve genel merkezi aradığımda ise garantiden değişmedikleri için ben de kayıt oluşturmak istediğimde Tüketici Mahkemesi'ne şikayet etmemi söylüyor. Kesinlikle kayıt almıyorlar ve ilgilenmiyorlar. Şöyle saçma bir durum da var: yetkili servis bir ücret söylüyor. Bu ücret doğru mu diye genel merkezden teyit edemiyorsunuz. Bu da çok saçma. Yetkili servisleri zan altında bırakmak istemiyorum ama söylediği ücreti de teyit etmem lazım.

23 Eylül 2024 13:26 (Şikayetten 4 gün sonra)

Ömer Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

23 Eylül 2024 14:23

Ömer Bey Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Ömer
23 Eylül 2024 14:29

Sonuç olarak yine kırılma ve çatlamaların garantiye girmediği bilgisi verilmiş olup, herhangi bir şekilde garantisinin arkasında durulmamıştır. Sadece telefonla arayıp garantiden karşılanmıyor demekle ilgilenilmiş oluyor herhalde

Ömer
23 Eylül 2024 14:36

Ayrıca ben ürün değişimi ya da garantiden yapılsın diye de yazmıyorum robot süpürge alacaklar bu markadan uzak. Dursun. Diye yazıyorum

Serdar
Benzer Şikayeti Var
28 Eylül 2024 03:07

Aynı sorun bende de oldu vidalar paslanmış ve benim hatam olduğunu söylediler. Araştırıyorum bir çok kişide aynı yerde sorun var. Philips pişmanlıktır daha evime sokmam. Alma aldırma...

6 Şubat 2025 16:482.513

Philips xu 7000/2 homerun 7000 serisi robot süpürge aldık. İkinci ayda su haznesinde plastik kapakta çatlak oluştu, dörd...

1 Destek

PHILIPS Ev Aletleri Philips Homerun 7100 Robot Süpürge Garanti Sorunu Ve 2 Ayda Kırılması

17 Ekim 2023 18:4824.231

8 Ağustos 2023 tarihinde Amazon internet sitesi üzerinden 406-2624891-1025904 sipariş numarasıyla Philips homerun XU7100...

1 Yorum

Tümünü Gör