PHILIPS Ev Aletleri Philips One Cooker Patlayacaktı

19 Eylül 2024 19:33

Philips One Cooker aldım bir süre önce. İkinci pişirmemde düdüklü sesi gibi tiz bir ses yükseldi. Fişi çekip 10 dakika bekledikten sonra ses durdu. Patlayıp bana zarar verebilirdi. Ondan sonra asla bir daha kullanmaya cesaret edemedim. Defalarca müşteri temsilcisiyle görüştük ama hiç tatmin edici çözüm bulunmadı. İadesini istiyorum. İade alınmaz ise her yere şikayet etmeye devam edeceğim.

24 Eylül 2024 10:31 (Şikayetten 4 gün sonra)

Lena Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

24 Eylül 2024 11:54

Lena Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Eda

Ben de aynı sorunu yaşadım tam şu anda ve fişini çektim ancak açmaya korkuyorum kapağını...

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Philips ALL İn One Cooker Patlaması Güvenlik Endişesi Yarattı

06 Ağustos 2024 11:53
Philips ALL İn One Cooker Patlaması Güvenlik Endişesi Yarattı
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Philips ALL İn One Cooker Kapak Patlaması

29 Kasım 2023 19:31
Philips ALL İn One Cooker Kapak Patlaması
Damla sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 10:16
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri