19 Mart 2024 22:35

Philips 7000 homerun robot süpürge süpürmüyor. Çoğu yerde geçtiği halde toz pislik bırakıyor. 04.03.2024 tarihinde Malatya Media Markt şubesinden aldım. Kurulumunu yapan servis elemanı da gördü daha ilk denemede bile toz pislik bıraktı takip edin tekrar aynı hatayı veriyor mu bakın dedi. Takip ettik servise gönderdik hatta video çektik o videoları da gönderdik. Test yapıldı çekim gücünde sıkıntı yok denilip gelip alabilirsiniz dendi. 3 odayı süpürüyor şarjı bitiyor ev max 150 metrekare zaten ve her yerde kir bırakıyor. Elektriğe yazık hala taksitini ödüyorum ve her gün her süpürge sonrası evimizde moral bozukluğu insanlar bu kadar mağdur edilmemeli uygun bir ürün değil şartlarımızı zorlayarak aldık. Ve sıkıntımız görmezden geliniyor. Evde tozu kiri almayan süpürge nasıl testte alıyor bu nasıl test. Sıfırladık tekrar bütün evi haritalandırdık aynı sorun devam ediyor lütfen Philips'e yakışır bir çözüm bulunuz.

20 Mart 2024 09:56 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın S., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Ahmet
20 Mart 2024 20:32

Sorun zaten o. Servise gönderdik ama servis test yaptık sorun yok diyor test yapmışlar ama nasıl yapmışlar halıda hep pislik bırakıyor parkede pislik bırakıyor mob yaparken hiç temiz yapmıyor bir odayı süpürürken defalarca haritalama yapmamıza rağmen bir kısmını hiç temizlemeden diğer odaya geçiyor. Servis sorun yok test yaptık dedi gönderdi ama sorun şu servis elemanı ilk kurmaya geldi kurdu ve çalıştırdı o da gördü temizlemediğini bize takip edip servise getirin dedi ama nafile götürdük bu sefer kabul etmiyor 10 tane video çektim temizleme yaparken daha ötesi var mi.

11 Eylül 2024 15:06

28 Eylül 2024 22:59