PHILIPS Ev Aletleri Philips Homerun 3000 Robot Süpürge Lazer Sensörü Hatası

26 Şubat 2024 22:11

Philips Home run 3000 serisi robot süpürge aldım. 1 aydır ama sürekli lazer sensörü sıkıştı diye hata verip durmaya başladı. Uygulamanın gelen mesajında ise su pompası arızası veriyor diyor. Ayrıca harita sürekli bozuluyor yeniden harita oluşturuyoruz. Robotu çok sevdim ama böyle olması canımı sıktı iyice. Destek bekliyorum.

29 Şubat 2024 10:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Bektaş, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Haritalanma sorunu yaşadığınızda mutlaka tuya smart uygulamasını kurarak kontrol ediniz. İşlemleri sıra ile nasıl yapacağınızı paylaşıyorum; ''Cihaz yazılım güncelleme kontrolünü Tuya smart ile kontrol edilir. Tuya hesabı oluşturulur. Mail adresine gelen kod girilir şahsi parola oluşturulur. Uygulama izinlerine onay verilir uygulamaya git butonuna tıklanır. Tuya smart ekranında cihaz ekle butonuna tıklanır. Modem seçili gelecektir modem şifresi girilir. Sağ menüden küçük ev aletleri seçildikten sonra akıllı robot süpürge(Wifi) seçeneği tıklanır. İleri seçenekleri geçildikten sonra AP Modu seçilir. Cihazın üst iki düğmesine aynı anda basılır Wifi modu aktif edilir. Tekrar uygulamaya dönülür Bağlan’a git seçeneğine tıklanır. Philips robot wifi ağına bağlanılır tekrar uygulamaya geri dönülür. Bazı durumlarda bağlantı kurulurken hotspot shield bağlantısını onaylayın seçeneğini çıkacaktır onay verilir. Cihaz bağlantısı gerçekleştikten sonra Home Run uygulama ekranı Tuya Smart üzerinden açılacaktır. Sonraki işlemler Home Run ile aynıdır.'' Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Erdoğan sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2023 23:12