13 Nisan 2023 22:16

12.05.2022 tarihinde aldığım Philips GC5037/80 Azur Elite Optimaltemp Teknolojili Buharlı Ütünün kablo kısmında açılma oldu. Daha önce kullandığım Philips Azur ilk seri ütü de böyle bir sorun yaşamama rağmen yeni seri olan ütü de böyle bir sorun yaşamam gerçekten memnuniyetsizlik yaşattı bana umarım Philips bu konu da mağduriyetimi giderme konusunda yardımcı olur. Aksi halde dünya devi bir markaya karşı tüketicilerine güvensizlik yaşatacaktır.

18 Nisan 2023 10:28 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Yılmaz, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servisimize başvurabilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olunacaktır. Yetkili servis linki; https://www.philips.com.tr/c-w/tuketici-urunleri-destek/yetkili-servisler.html Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Burak
18 Nisan 2023 10:52
Philips Ev Aletleri Philips GC5037/80 Azur Elite Optimaltemp Kablo Sorunu

Cevap olarak çok güzel bir dönüş yapmışsınız teşekkür ederim.'cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız' diye. Servise ulaştım daha önce garantiye girmiyor kullanıcı hatası diyerek sorunumu çözmediler. Şimdi ben size soruyorum bu ütünün kablosu nasıl bir kullanıcı hatasından kaynaklanabilir, belirttiğim gibi eski ütümü yıllardır kullanmama rağmen böyle bir kullanıcı hatası işi olmadı da daha bir yıl olmamış bir üründe kullanıcı hatası diye bir durum oluyor. Aynı oda da aynı yer de aynı ütü masasında ve aynı prizde kullanılan ütü kullanıcı hatası oluyor. Yetkili servisinizden yardım alamadığım için buraya yazıyorum ve sonuç cihazınız da sorun olduğunu düşünüyorsanız yetkili servis ile görüşün. Yok sorun olduğu için değil sizin konu hakkında düşüncelerinizi merak ettiğim için buradayım. Tebrik ederim. Ütünün fotoğraflarını tekrar yüklüyorum görememişsinizdir diye. Bu ütü kablosu 10 ila 11 ay da 40-50 kez kullanılan bir ev ortamında nasıl kullanıcı hatası deyimine laik oluyor çok merak ediyorum. Bu ürünleri bizlere satarken şöyle garanti böyle garanti diyorsunuz bir sorun çıktığında neden arkasında durmuyorsunuz. Bir an önce zararımın karşılanması için geri dönüş bekliyorum aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Aylardır elektrik çarpması korkusuyla bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorum.

Nebahat

Merhaba sorununuzu çözdüler mi, aynı üründe aynı problemi bende yaşıyorum ama kullanıcı hatası olarak mı görülüyor

Murat

Aynı sorun bende de mevcut. Demek ki Philips ütüler böyle. Alırken bir kez daha düşünmek gerekiyor

Philips Ev Aletleri Philips GC5037/80 Azur Elite Optimaltemp Kablo Sorunu

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
17 Mart 13:55