Orhan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge

PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge
28 Eylül 2024 23:00

Yaklaşık 7 ay önce aldığım Philips XC8057 8000 Plus dikey süpürgenin silme aparatının su haznesi aldıktan 1 hafta sonra kırıldı. Değişim talebim reddedildi, kullanıcı hatası dediler. Hadi onu yuttuk, yenisini alalım dedik. Bize dediler ki sadece su haznesini satmıyoruz, tüm başlığı satın almak zorundasınız. Böyle saçmalık olabilir mi? Bu başlık parçalardan oluşuyor. Hepsini tek tek satmak zorundasınız. İhtiyacı olanı almalı müşteri, neden komple alayım? Zaten elimde sağlam olanları var. Arabanın kapısının camı kırılınca tüm kapıyı mı değiştiriyorlar? Dürüst olun lütfen.

29 Eylül 2024 17:32 (Şikayetten 18 saat sonra)
29 Eylül 2024 19:57

29 eylülde Philips müşteri hizmetlerinden arandım 2 3 gün içerisinde sonuçlandıracaklarını söylediler bakalım ne olacak

11 Ekim 2024 19:27

Yaklaşık 1 ay önce arandım 1 hafta içinde sadece su tankının temin edileceğini söylediler fakat hala dönüş olmadı mağduriyet devam etmekte

28 Ekim 2024 21:17

Philips marka dikey süpürge parça satışında etik olmayan bir şekilde satış politikası uygulamakta 2 parçadan olursa ıslak kuru başlığın bir parçası gerekirken tüm parçalarını satıyorlar daha ince bununla ilgili şikayet oluşturdum ve arandım temin edeceklerini söylediler 1.5 ay oldu etmediler ve tek satmayacaklarını ilettiler ben pişmanım aldığıma

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 02:22

04 Mart 2025 15:20
Philips Süpürge Başlığı Sorunu: Müşteri Desteği Eksikliği
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge Servis Sorunları

11 Şubat 2025 22:43
Philips Süpürge Servis Sorunları
Nihat sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2025 14:20
"Parça ivedilikle tarafıma gönderildi. İlgi alakaya çok teşekkür ederim."

05 Nisan 2024 12:45
Philips Dikey Süpürgenin Plastik Aksamı Kırıldı