07 Kasım 2023 09:02

02.03.2023 tarihinde Amazon sitesinden Philips 5447/90 kahve makinesi aldım. 5 Ekimde arızalandı. Makinede elektrik gelmiyordu. 7 Ekimde Fulya Philips servisine bıraktım. 26 Ekimde teslim ettiler, içerisinde bir parçasını değiştirmişler. Eve geldim makinemi kurdum kahve yaptım ancak kahve tadı yok, kahve posasını da sulu bir şekilde bırakıyor. 28 Ekimde tekrar servise götürdüm, bu sefer kahve demlemesindeki bu hatadan dolayı. 1 Kasımda teslim alabilirsiniz denildi, gittim neyi varmış diye sordum, test ettik hiçbir sorunu yok dediler, ben de oradaki yetkili ile tekrar onların yanında kahve yaptım ve tattırdım, yetkili cuma gelin usta ile birlikte tekrar bakalım dedi. Usta "kahve uzmanı" yaptı kahveyi enfes olmuş daha ne olsun dedi. Küçük bir tartışma ile Philips merkeze ürünü gönderdiler. Çok net söylüyorum parça değişiminde ya öğütücü kısma zarar verdiler, ya da demleme ünitesini başkası ile değiştirdiler, insanlık hali olabilir. Ancak mükemmel kahve aroması ile keyifle kahve yaptığım makine bir elektrik arızası ile mahvoldu. Bir ürün bu kadar kısa sürede ki çok az kullanılmasına rağmen nasıl bu hale gelir anlamakta zorlanıyorum. Philips yetkililerinden bu sorunun kesin çözümünü bekliyorum.

09 Kasım 2023 14:42 (Şikayetten 2 gün sonra)
Serdar
Serdar
15 Kasım 2023 22:58
PHILIPS Ev Aletleri Philips 5447/90 Kahve Makinesi Arızası

Sevgili Philips yetkilisi. Burada belirttiğim şikayet sonrası daha büyük bir skandal ile karşılaştım. Benim teslim ettiğim ürün ile servisin bana geri verdiği ve benim tekrar arızalı diye geri götürdüğüm ürün farklı. Seri numaraları değişik. Servis ürünümü değiştirerek başka bir ürün teslim etmiş bana. Ekte belgeleri iletiyorum.

04 Haziran 2025 14:13
Rezzan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 4300 Serisi Kahve Makinesi Arızası

29 Mart 2024 14:12
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 00:51
Philips Kahve Makinesi Servis Hüsranı

01 Temmuz 2024 10:09
PHILIPS Ev Aletleri Philips EP5547/90 Espresso Makinesi 2 Aylık Makine
Hasret sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 17:23
Philips Kahve Makinesi Mağduriyeti: 3 Günde Bozuldu!
Philips Kahve Makinesi Mağduriyeti: 3 Günde Bozuldu!

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri