PHILIPS Ev Aletleri Philips 3100 Serisi Akıllı Robot Süpürge Arızası

28 Ocak 2024 20:52

6 ay önce Philips 3100 serisi akıllı robot süpürge aldım. Süpürge sorunsuz çalışıyordu, çevreme de markayı öneriyordum. Şu anda durduk yere ana fırça hatası veriyor. Fırçaya baktığımda bir sorun göremiyorum. Daha sonra 'sensör sıkıştı' hatası veriyor. İki hata da sürekli olarak tekrarlanmaya başladı. Uygulamadan devam etmeme rağmen, hata tekrarlanıyor. Markanın birçok elektronik ürününü kullanan biri olarak şu an pişmanım. Acaba bu ürünlerin ömrü sadece 6 ay mı? Verdiğimiz paraya yazık. Servise mi götürmem gerekiyor şu an, emin değilim.

22 Şubat 2024 12:31 (Şikayetten 24 gün sonra)
27 Mart 2024 22:18

Merhaba ürünü servise verdim yaklaşık 4 hafta sonra aldım ekran kartını değiştirmişler ürünü denediğimde ilk daha çok kafası karışık çalışıyor ve eskiden üründe ses yoktu şu an tuhaf sesler çıkarıyor bazı yerlerde eskisine göre daha verimsiz bir ürün şu an değişim yapılmasını rica ediyorum 7 aylık bir ürünün ekran kartı bozuluyorsa sıkıntılı bir üründür ve uzun yıllar kullanamayacağımın hissiyatını veriyor değişim rica ediyorum

Burak
Burak

Merhaba benzer sorunu yaşamaktayım acaba sorunun çözümünü bilen var mı

Ekran kartını değiştirdiler

Engin

Maalesef bilmiyorum dönüş yapılmadı servise götüreceğim mecbur yazılımla alakalı büyük ihtimal kafası karışıyor cihazın resetleme de nasıl yapılır bulamadım

PHILIPS Ev Aletleri Philips 3000 Robot Süpürge Arıza Şikayeti

05 Temmuz 2024 19:12
Engin sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 23:42

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri