Philips Ev Aletleri 3000 Robot Süpürge Sorunları!

14 Ağustos 2023 13:42

Philips3000 robot süpürge serisi resmen fiyasko 1 hafta önce aldım haritalama işlemi saatler sürdü zorla çözdük derken kendi çizdiği haritaya uymuyor oda sıralamasına uymuyor boyutu yettiği halde koltuk altlarına yatak altlarına girmiyor silme özelliği var sildiği her yeri leke bırakıyor. Çıldırmak üzereyim işim kolaylaşsın diye almıştım koca bir hayal kırıklığı 4 defa kullanmama rağmen sonuç değişmiyor. İstasyona gidemiyor. Gitmek için dakikalarca dolaşıyor hata veriyor. Philips ürünlerinden memnun olan biri olarak bu robot çok kötü en kısa sürede mağduriyetimiz giderilsin.

16 Ağustos 2023 16:30 (Şikayetten 2 gün sonra)
Gamze
Gamze
16 Ağustos 2023 21:31

Philips3000 serisi robot süpürgenizi Teknosa mağazasından aldım ama memnun değilim mağaza iade almıyor üründen memnun değilim nasıl bir prosedür izleniyor farklı mağazadan alanlar için müşteri hizmetleri gerekli bilgileri vermiyorlar mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Rabia
Rabia

Robot süpürge plıhıps aldım 3000 serisi toz haznesini görmüyor temızlık yapmıyor kabul edilmiyor garantisi bitmeden robot bozuldu buna bir çözüm bulacak mısınız paramız boşa mı gitti yetkili bayii ilgilenirse sevinirim

Fethi
Fethi

Philips 3000 serisi robot süpürgemiz daha aldığımız ilk zamanlarda cızırtı ve çekmeme problemi oldu servise verdik neredeyse 1 ay sürdü teslim aldık iki hafta içinde tekrar aynı sorunlar devam etti ve üzerine sensör sıkışma hatası tekrar servise verdik oda bir ayı rahat buldu servis ana servise değişim için cihazı göndermiş söylenen ana fırçanın kırılması kullanıcı hatası ve ücretli değişim demiş böyle saçma bir şey olabilir mi biz bunun üzerine çıkıp zıplamadık üzerinde gezmedik bu kadar basit bir fırça yapıyorsunuz madem arkasında durun yazıktır bizde Philips iyi bir marka diye aldık bize verilen değer ortada değişimin ücretsiz yapılmasını talep ediyorum

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 00:00
PHILIPS Ev Aletleri Robot Süpürge Sorunu