Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Espresso Makinesi: Kahve Çekirdeği Seçiyor!

03 Ekim 2024 10:09

Geçen yıl Ağustos ayında Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi aldım yakın bir zamanda makine kahveyi öğütmemeye başladı. Servise götürdüm ve servis aromalı kahve kullanımından kaynaklı bazı parçaların zarar gördüğünü ve öğütücü kısmında değişmesi gereken dişlilerin ücreti karşılığında değiştirileceğini belirtti.
Bu uyarı kitapçıkla yer alıyormuş ve garanti kapsamından çıkıyormuş.
Düşünü yaklaşık 10 bin tl veril tam otomatik diye bir makine alıyorsunuz ama cihaz kahve çekirdek seçiyor.
Paranla rezil olmak bu demek herhalde.
Aklınız var ise ne alın ne de aldırın.

04 Ekim 2024 17:12 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Ekim 2024 13:47

Mehmet Bey Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

09 Ekim 2024 22:16

Evet Philips beni aradı ve aromalı kahve kullandığım için ücret karşılığında parça değişimi yapılacağını belirtti. Bugün servisten ürünü 2.050 TL ödeyerek geri aldım. Piyasada satılan kahvelerin %80'i aromalı ibaresi var, böyle bu ortamda yaklaşık 10 bin tl verip böyle bir cihaz almanıza gerek yok. He oldu ya aldınız bir her yıl 2-3 bin lira servis ücreti vermeye hazırlıklı olun. Yani kısacası Philip pişmanlıktır. Piyasa koşullarına uygun olmayan bir ürünü fahiş fiyata tüketiciye satmakta hiçbir sorun göremeye bir firma.

Taner
Taner

Şikayetlere baktım genel anlamda hepsi aynı, anladığım kadarı ile kahve öğütücüsü kalitesiz 200 liraya satılan öğütücüler sorunsuz tüm çekirdekleri öğütüyor ama 10.000 liralık makine öğütemiyor. Sepete eklemişken çıkardım

Neyzen
Neyzen

Tam alıyordum bu yorumdan sonra vaz geçtim teşekkür ederim

21 Ocak 2025 12:30
Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 10:17
Uğur sonuçtan memnun değil