Seyda sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 13:07

Philips Dikey Süpür sorunu

26 Aralık 2024 10:01

Philips Dikey Süpür sorunu 20/12/2023 tarihinde satın almış olduğum Philips XC7040/01 SpeedPro Dikey Süpürgemin ana gövde ile dikey kısmının bağlantı yerindeki parça nedeniyle kullanmakta zorlanıyoruz. Kullanılan malzeme çok kalitesiz. Philips gibi bir markaya yakışmadı. Aynı makineden anneme de aldım aynı sorun onda da devam ediyor. Bu kadar kalitesiz üretilmez gerçekten ya. Madem parça kalitesiz kırılacak kısa sürede o zaman yedek koyun içine. Aynı işlerinde 16 arkadaş aynı makineden aldık. Hepsinde aynı sorun mevcut. Lütfen ürününüzün arkasında durun ve kırılabilecek dinamik hareketli parçaların yedeklerini kutuya koyun lütfen. Pu parça sürekli çıkarılıp takılan dinamik bir parçadır, statik olsa sıkıntı olmaz ama sürekli sök tak yapılıyor. Lütfen ya böyle büyük bir markaya yakışmıyor.

Ek
Ek
19 Aralık 2024 10:27 (Şikayetten 21 saat sonra)

Seyda Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

19 Aralık 2024 14:27

Seyda Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Seyda
24 Aralık 2024 10:34

Hiç ilgilenilmiyor, verdiğiniz numaraya ulaşılamıyor, ilgilenilmiş gibi cevap yazıyorsunuz ama bir şey yapmıyorsunuz. Bu ürünleri kim kullanıyorsa hepsi mağdur. Sizi ayrıca şikayet edeceğim, kalitesiz ürünleri satıyorsunuz.

Sefai

Bütün yorumları okudum hepsi doğru hiç ilgilenen yok benim makinemin halen garantisi devam etmekte ayrıca ek garantisi de var yetkili bayilerle görüştüm kol tırnakları şarj pili garanti kapsamına girmediğini sadece motor olduğunu bildirdiler ilgili davranmadılar makineyi hurdalar attık bir daha Philips marka hiçbir şey almayacağım ve çevreme de aldırtmıyorum bu kadar ilgisiz bir Philips yetkilileri sattığını ürünün arkasında durmuyor aldığım ürün Philips xc7043 jarzli makine

Soner

Philips gibi bir marka da böyle ucuz numaralar yapıyorsa vay halimize. Ürünlerine en az 3 yıl garanti vermeli, her ilçeye yetkili servis açmalıdır. Yedek parça fiyatı çok yüksek olmamalı. Satış sonrası destek çok önemli. Son kullanıcı ürün aldığında ürüne ek olarak garanti için de ücret ödüyor. Hiçbir firma, marka Garanti Belgesi Yönetmeliğine aykırı hareket edemez.

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
15 Haziran 20:11
"Philips Ev Aletleri hemen tarafıma ulaştı. Kırılan parça için ücretsiz değişim yapılmak üzere servise yönlendirdiler. Kendilerine hızlı geri dönüş ve çözüm için teşekkürler."
Philips SpeedPro Max Süpürgede Kronik Parça Kırılması Sorunu
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
07 Mart 18:19
Philips Süpürge Sürekli Kırılan Parçasıyla Can Sıkıyor
Mustafa sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2024 13:01
"Teşekkür ederim, Philips yetkilileri hemen aradı ve çözüme ulaştık. Çok ilgiliydiler, arızalı olan parçayı gönderecekler, en yakın servise de yönlendirdiler, ücret istemediler parça için. Memnunum sorunum çözülmüş oldu."
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri