Turac sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 00:44

24 Ekim 2023 tarihinde aldığım Philips GC9330/20 model kazanlı ütü, altı ayını doldurmadan buhar arızası vermeye başladı. Silivri'deki yetkili servise götürdük ve ürünün tamir edildiğini söylediler. Eve geldikten sonra ütüyü çalıştırdık, ancak 30 saniye sonra buhar yine kesildi; tamir edilmemişti. Daha büyük bir sorunla karşılaştım: Ütünün yanında bulunan vanadan havasını almak gerekiyordu ve ben de bunu yaptım, ancak vanayı çevirdiğimde elimde kaldı. Servise geri götürdüm, buhar sorununu ve vananın kırıldığını belirttim. Servis, vananın garanti kapsamında olmadığını ve bu basit plastik parça için 900 TL talep ettiler. Philips müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım, ancak kırılan parçanın sebebi bilinmediği için garanti dışı bırakıldığını söylediler. Ürünü alalı altı ay olmamışken buhar arızası yaşadım, servise gitti geldi ve şimdi vanayı açarken vana elimde kaldı; yine de bir sebep sunamıyorlar. Şimdi, altı ayım dolmadığı için yasal başvuru hakkımı kullanacağım. Philips markasına olan güvenim sarsıldı. Basit bir mekanizma yapıp, sonra bu parça için fahiş bir fiyat talep ediyorlar. Buhar sorunu nedeniyle ütüyü iki haftadır kullanamıyorum. Anlaşılan o ki, eskiden sağlam olan Philips markası artık yok. Yüksek fiyatlar ödeyip almaya gerek yok; alt segment ürünler de aynı işlevi görüyor ve onları tercih etmek daha mantıklı.

23 Mayıs 2024 11:25 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Turac
04 Ekim 2024 00:17

Mahkeme kararı ile ürün hatalı olduğu kabul edilip lehime onaylandı

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
18 Eylül 2024 08:28
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
18 Temmuz 2024 19:11

Bengisu
13 Mayıs 2024 14:02
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Philips Azur 7500 Ütümde Garanti Kapsamında Ücret Talebi Ve Servis Sürecinde Mağduriyet

Kadir
20 Ağustos 20:21