Büşra sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 01:41

28.10.2023 tarihinde Teknosa’dan satın aldığım Philips Airfryer cihazımın üst kısmında, bir yıl içinde pas ve küf oluşumu meydana geldi. Bu durum, yiyeceklerle temas eden bir bölgede olduğundan, cihazın kullanımı sağlıksız ve imkansız hale geldi. Garanti süresinin bitmesine bir yıl olmasına rağmen, cihazımı garanti kapsamında servise gönderdim; ancak herhangi bir işlem yapılmadı. Philips gibi kaliteli bir markanın bu soruna çözüm bulamaması hayal kırıklığı yaratıyor. Ürünümden memnun olmama rağmen, pas ve küf nedeniyle kullanamıyorum.
Bu konuda acilen çözüm bulunmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

21 Aralık 2024 11:40 (Şikayetten 9 saat sonra)

Büşra Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

21 Aralık 2024 17:36

Büşra Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

21 Aralık 2024 17:45

Merhaba, Müşteri Hizmetlerinden Mihriban Hanım tarafından arandım. Görüşmemizde, Philips’in sattığı ürünün arkasında durmayan bir marka olduğunu üzülerek öğrendim. Ürünle ilgili hiçbir inceleme yapılmadan, doğrudan müşteri hatası olduğu belirtiliyor. Üretim aşamasında kullanılan malzeme bu kadar kısa sürede nasıl bozulabilir? Bu durum ürünün kalitesi hakkında ciddi soru işaretleri yaratıyor. Airfryer cihazlarının uzmanlar tarafından sağlıksız olduğu ve kullanılmaması gerektiği yönündeki görüşler de yaşadığım bu deneyimle doğrulanmış oldu. Ayrıca, müşteri hizmetlerinden “İsterseniz şikayet edin” şeklinde bir ifade kullanılması, müşteri memnuniyeti konusundaki yaklaşımı gözler önüne seriyor. Üründe meydana gelen hasarın, garanti kapsamında olmadığını belirtiyorlar. Fotoğrafta açıkça görülen bu hasarın, müşterinin kendisi tarafından yapılmış olması mümkün değil. Philips ürünlerini tercih ettiğim için pişmanlık duyuyorum ve bu konunun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum.

21 Aralık 2024 17:50

Merhaba, Müşteri Hizmetlerinden Mihriban Hanım tarafından arandım ve görüşme sırasında Philips’in sattığı ürünün arkasında asla durmayan bir marka olduğunu bizzat tecrübe etmiş oldum. Hiçbir inceleme yapılmadan, ürünle ilgili “müşteri hatası” denilmesi kabul edilemez bir yaklaşımdır. Ürünün üretiminde kullanılan malzeme bu kadar kısa sürede bozuluyorsa, bu doğrudan üretim hatasına işaret eder. Airfryer cihazlarının uzmanlar tarafından sağlıksız olarak nitelendirildiğini ve kullanılmaması gerektiğini sıkça duyuyorduk, yaşadığım bu deneyim bunu net bir şekilde doğruladı. Ancak en rahatsız edici kısım, müşteri hizmetlerinden gelen “İsterseniz şikayet edin” şeklindeki duyarsız ve saygısız tutumdur. Sorunun garanti kapsamında olmadığını iddia etmeleri ise tamamen haksızdır. Fotoğraflarda açıkça görülen hasarın bir müşteri tarafından yapılması mümkün değildir. Philips, ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğim için büyük bir pişmanlık yaşıyorum. Bu sorunun acilen çözülmesini talep ediyorum, aksi halde yasal süreç başlatacağımı da bildiririm.

Görkem
Görkem

Ben de aynı ürünü yeni satın aldım ve bu durumu gördükten sonra iade etmeyi ciddi şekilde düşünmekteyim. Resimlerde açıkça görüldüğü gibi, gıda ile temas eden ürünlerde paslanmaz malzeme tercih edilmesi gerekirken, kullanılan malzeme paslanmış. Özellikle paslanmış bölgelerin bir kısmına bez veya fırça ile ulaşmanın imkansız olduğu da göz önünde bulundurulduğunda, müşteri hizmetlerinin temizlik konusunda sunduğu yaklaşımda yanlış. Bu tür bir yaklaşım, tüketici memnuniyeti açısından son derece yanlıştır. Markanın isim gücüne güvenerek ürünlerinizi tercih ettik; ancak bu durum, gelecekte farklı markalara yönelmemizin daha doğru bir karar olacağını göstermektedir.

Selda sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 12:35
PHILIPS Ev Aletleri 2 Ay Kullanılan Airfryer Lekesi İlgisiz Philips

18 Mayıs 2024 14:45
Didem sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Marka Airfryer Alt Sepeti Delindi

09 Ağustos 2024 12:29