İbrahim
16 Aralık 2024 00:45

13.12.2024 tarihinde yeni kasa 3008 aracımın faturası Öztek Çekmeköy Peugeot tarafından kesilmiştir. Ertesi gün, 41 AYC 099 plakalı, şasi numarası VR3KAHPY7RS111435 olan aracımı 14.12.2014 tarihinde teslimat için gittiğimde, aracın kilometresinin 215 km olduğunu gördüm. Bayi çalışanları bana Peugeot genel merkezine şikayet etmemi söyleyip, bizim yapacağımız bir durum yok dediler. O sırada bayi çalışanı aracı anlatırken i-Cockpit ekranının komple kapandığını fark ettik ve bir süre açılmadı. Daha sonra servise indirdiler ve güncelleme yapıldı dediler. Ekranlar gelmişti ancak 2 saat sonra tekrar ekran problemi yaşadım. Sıfır aldığım araçta hem kilometre hem de ekran sorunundan dolayı şikayetçiyim. Hem bayiye hem de genel merkeze ulaşmak istiyorum.

profile profile

Batıkan
Batıkan

Böyle bir arabayı nasıl teslim aldınız merak ettim. Tescil tarihine de bakın, yatmış arabayı vermiş olabilirler

Yavuz
Yavuz

Peugeot full servis bakım garantisi var. Araç alırken mutlaka yaptırın. 5 yıl hem garantili oluyor hem de tüm bakımları Peugeot tarafından yapılıyor. İçiniz rahat oluyor. Peugeot 3008 vardı bende. Bu şekilde sorunlar olabilir.

Volkan
Volkan

Merhabalar, bende de aynı araçtan var. Şimdiye kadar 2 kere aynı sorunu bende yaşadım. Servisler çözüm bulamıyor. Stellatlantis size bir çözüm üretebildi mi?

Hakan
19 Ocak 2025 13:41
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
13 Nisan 2025 13:26