Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter Sıfır Aracım 5. Kez Motor Arıza Işığı Yakıyor!

Peugeot Rifter Sıfır Aracım 5. Kez Motor Arıza Işığı Yakıyor!
24 Eylül 2023 18:40

2022 Ekim ayında Can Otomotiv Peugeot bayisinden aldığım sıfır Rifter model aracım bugün 5. Kez arıza ışığı yaktı. Şu an 11.750 km, 21 Eylül 2023 de yıllık bakım ve arıza sorunu için servise gitmiştim orada baba yakıt aldığınız bayiyi değiştirinde dedi. Sildi gönderdi. Bundan öncekilerde yok partikül arızası yok AdBlue sensörü arızalı diyerek araca bakmadan beyinden silerek beni geri gönderiyorlar artık arabaya binmeye korkuyorum yetkili birinin beni aramasın ve çözüm önerisi ile gelmesini istiyorum. Aracımın plakası 34 lun 52 Peugeot rifter 1.5 130hp telefon numaram 0545********52

Serkan

Merhaba Arızayı silebildiniz mi?

Umutcan

Merhabalar sorun hala çözülmedi. 8. Defa ışık yaktı servis sürekli sorumun benden kaynaklandığını aracın düşük devirde kullanıldığını söylüyor. Geçen hafta tekrar ışık yaktı ve Aracımı daha dün servisten aldım. Dün verilen kapanış emrini ekliyorum bu kadar sorumsuz bir firma bayi olamaz mağduriyetim hem giderilmiyor hem de sürekli suçlanıyorum ve bu durum çoğu rifter larda var.

Umutcan

Aracımı servisten AdBlue deposu temizleterek geri aldım. Aracıma dışarıdan AdBlue aldığım için 3.880₺ ücreti ben ödedim gerekçe sadece servisten alabiliyormuşuz diğer türlü garanti dışı kalıyor ve bugün 08.10.2023 aracımı teslim aldıktan 2 gün sonra tekrar arıza ışığı yaktı bu sefer tank değişecek 33.000₺ Peugeot pişmanlıktır kronik olan hatalarının arkasında durmuyor ve müşterilere yıkıyor suçu. Müşteri hizmetleri, bayi görevlileri olsun tamamıyla kaba davranıyor ve sonuç odaklı değiller sadece ben bu kişiden nasıl daha fazla kazanabilirim derdini girmişler yazık aracım daha 1 yaşında hakkımı helal etmiyorum!

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter'da AdBlue Ve Motor Arızası Sonrası Servis Desteği Sorunu

30 Nisan 2025 23:55