Peugeot Rifter Kronik Arıza Ve Yüksek Fatura Sorunu

05 Kasım 2024 12:42

Avukatımız ile bu kronik arıza ile ilgili toplu dava açacağız, yeterli sayıya ulaşmamız için iletişime geçebiliyorsanız geçin lütfen.
2021 model Peugeot Rifter aracımın tüm bakımları yetkili servis olmasına rağmen 54.364 km'de hava temizleme sistemi arızası verdi ve AdBlue ve motor ışığı yaktı. Gülan Peugeot Servis'e götürdüğümde geçen hafta da bir 3008 geldiğini ve aynı arızaları verdiğini, 280.000 lira fatura olduğunu, aynı faturayı iletebileceklerini söylediler çünkü arıza 'muhtemelen aynısıymış'. İtiraz ettim ve arabam iki aya yakın süredir serviste kaldı, Peugeot yetkilileri ile görüştüğümde böyle bir şey yapılamayacağını, kendileri ile görüşüp dönüş sağlayacaklarını söylediler. Telefonlarımız açılmıyor. Yoğunluk bahanesiyle. İki gün önce tarafımıza dönüş yapıldı ve 480.000 liralık fatura çıkarıldı. Aranızda bu problemi yaşayanlar için toplu dava açmayı planlıyoruz.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Özkan
Özkan

Resmen insanlarla alay ediyorlar bu nasıl fiyatlar ya bu saatten sonra Peugeot yanından bile geçmem!

Eyyüp

Bende vazgeçtim ne aldın kendine

Selahittin
Selahittin

2021 rifter aracımda 60000 km'de aynı problem çıktı. Araç garantisini uzatmıştım. Serviste bakalım ne diyecekler. Gördüğüm kadarı ile bir çok araçta 50,000 den sonra addblue problemi çıkmaya başlıyor. Peugeot büyük firma ve bu sorunu problemsiz çözmesi lazım. Sattıkları araçların arkasında durmaları lazım. Avrupa Peugeot bildirilebilir

Serhat
Serhat

Tam Peugeot Rifter almak üzereydim, iyi ki buraları okumayı akıl etmişim. Bir firma hiç mi değişmez, gerçi almaya devam edersek ve kanunlar da kollarsa normal tabi.

Ne aldın abim

Talha
19 Ocak 2024 15:13
Peugeot 3008 Katalizör Filtresi Arızası
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter'da AdBlue Ve Motor Arızası Sonrası Servis Desteği Sorunu

Serkan