Peugeot Kusurlu Ve Hatalı Araç

26 Ağustos 2024 18:4515.107

Merhabalar, aracımı 24 Ağustos 2022 tarihinde Antalya Balaban otomotivden aldım. Aracımın 6. Ayında marşa bastığımda çalışmadı ve car diye bir ses geldi. Tekrar bastığımda çalıştı. Bu nedenle Balaban servisini aradım. Sıcaktan start stopun düzgün çalışmayabilir denildi. Tekrar aynı sorunla karşılaştığımda bakıma gittiğimde yine sorunumun devam ettiğini dile getirmeme rağmen biz böyle bir ses duymadık. Sıcaklardan olabileceği söylendi. Yine aracımı arızalı bir şekilde teslim aldım. Şikayetin artması sonucu Antalya Antoto servisine arıza talebinde bulundum. Gittiğimde servis danışmanının bu sesi duyması gerektiğini dile getirdi. Haklısınız dedim. Videoya çeksem uygun olur mu? Sorusuna yeterli olacağını söyledi. Servisten çıktım. 2. Yıl Bakımında sesi videolu bir şekilde takdim ettim. Ancak aynı servis danışmanının sesi burada duymamız videosu çekmemiz ve garantiye bu şekilde sokmamız gerektiğini dile getirdi. 26 Ağustos 2024 saat 08:15’ten akşam 17:00 a kadar servisin sesi duymasını ve videoya çekmesini bekledim. Sonunda ses duyuldu ve marş dişlisi ile volanın değişmesi gerektiğini söylediler. Ben aracı 2022 de aldım. 6. Ayında böyle bir arıza ile karşılaştım. O günden beri arıza ile uğraşıyorum. Daha 6 aylık olan aracın nasıl oluyor da marş dişlisi ve volan değişimi yapılması gerektiğini anlamış değilim. Sorunun da 2024 Ağustos ayında bulunması kabul edilir bir durum değildir. Bu aracınızı hatalı bir şekilde kabul etmeniz gerektiğini ve Büyük bir firma olarak bunun çözümünü araç değişimi olarak yapılmasını talep ediyorum.

Yorumlar(9)

27 Mayıs 2025 08:35

2008 alacaktım vazgeçtim Çin malı motorsiklet gibi firma

7 Mart 2025 11:34

Peugeot 2008 3008 ve 4008 almayı düşünüyordum araştırma yapıyorum hangi modeli alsam diye düşünüyorken baktım ki yorumlara gerçekten sıfır araçların böylesine arıza vermesi servislerin ilgisizliği gözümü korkuttu almaktan vazgeçtim. Siz değerli kullanıcıların tavsiyesi var mı en sorunsuz kasası hangisi

10 Eylül 2024 21:38

Merhaba Özkan bey aynı problem bende de var servise henüz gitmedim aracım tüm bakımları serviste yapılı ve garantili, garantiye girmeme söz konusu olur mu diye korkuyorum Sizden bilgi almak isterim adresim:[email protected] Teşekkürler

1 Eylül 2024 05:01

Şikayet ve yorumları okudum da saka gibi ) ) Adam sıfır araç almış ve arızasından bahsediyor, mağdur olmuş. Koskoca firma, müşteri memnuniyetini hiç önemsemeyen yaklaşımlarda bulunmuş ancak öyle yorumlar yapılmış ki zannedersin ki araç sahibi suçlu ) ) Peugeot firmasını bu yaklaşımından dolayı kınıyorum. Bende çok olumsuz bir etki bıraktılar.

28 Ağustos 2024 06:05

Böyle ufak bir sorunda araç değiştirilmez. Makine bu elbet ufak arızalar çıkaracak tamiri yapılır.

16 Ekim 2024 23:375.478

2020 Model 308, 53.000 km’deki aracımın ön kaputunun içinde ve dışında paslanma şikayetiyle Antalya Balaban Peugeot bayi...

1 Destek

Peugeot 208'de Start-Stop Sorunu Ve Servis Ücreti Hakkında Şikayet

15 Nisan 2025 11:307.702

2021 model Peugeot 208 model aracımda start-stop şikayeti ile 2022 yılında yetkili servise başvuru yapılmıştır. Sorun il...

Tümünü Gör
2026 Peugeot Rifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

2026 PeugeotRifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

Muhammet
Peugeot Kilit Sorunu!

Peugeot KilitSorunu!

Ahmet
Peugeot 5008 Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Peugeot 5008Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Şenay
Peugeot Ümitköy Göral Sıfır Araçmış

Peugeot ÜmitköyGöral Sıfır Araçmış

Ayşe
Peugeot 3008 Sorunları Bitmiyor!

Peugeot 3008Sorunları Bitmiyor!

Sinan