Peugeot Garanti Uzatma Sorunu ve Yağ Basınç Arızası

Peugeot Garanti Uzatma Sorunu ve Yağ Basınç Arızası
Deniz
08 Ekim 2024 11:00

2021 model Peugeot 208 model aracımın garantisini, 60 bin km garantisi bitmeden önce 100.000km veya 2026 tarihine kadar garantisini uzattım. Aracımın "Yağ basınç arızası" uyarısını gördükten sonra 24.09.2024 tarihinde Peugeot arkas İzmir-ÇİĞLİ şubesinden randevu alarak aracımı "çekici" ile servise indirdik. Aracın arıza tespitinden sonra bana "yağ SOĞUTUCUSU"'nun patladığını ve bundan dolayı birkaç mekanik problem yaşadığını ve görseldeki masrafları çıkarttılar (104.000₺). Aracımın garantisi olduğunu ve garantinin kapsaması gerektiğini söyledim ve bana aracımın garantisi olmadığını söylediler. Elimde aracımın uzatılmış garantisinin evrakları olduğunu söyledim ve benden evrak istediler, evrakı gösterdiğimde sistemde garanti gözükmüyor dediler. Garantiyi uzattığım zaman fabrika sistemine uzatılmış garanti girmemişler ve sözde Fransa'ya onay maili atmışlar. 13 gündür dosya onay bekliyor ve bu benim sorunum değil. Eğer zamanında sisteme girilmiş olsaydı şimdi çoktan arabamı almıştım. Eğer bu olay en kısa içerisinde çözülmezse elimdeki evraklarla hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağım.

Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Katalizör Arızası Ve Mağduriyet

Tamer
22 Mayıs 2025 12:24
Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Katalizör Arızası Ve Mağduriyet

Peugeot Servisinde İkame Araç Krizi

İbrahim
24 Şubat 2025 19:47
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Uzatılmış Garanti Problemi

16 Eylül 2023 15:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 Allure Modelinde Sürekli Tekrarlayan Anahtar Uyarısı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

26 Şubat 2025 11:25
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 208 Kronik Arıza Ve Onarım Belirsizliği Mağduriyeti

11 Haziran 2025 10:53