Peugeot 508 Eksantrik Zinciri Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Servet
20 Aralık 2024 22:47

Peugeot 508 şasi numarası VR3FBYHZRLY032369 aracımda, servis dışında herhangi bir işlem yapılmamış. Adana Onaç servisi, eksantrik zincirinin kırıldığını tespit etti. Garanti süresinin 3 ay önce bittiğini söylediler, ancak bakım garantisinin devam ettiğini belirterek ücretsiz çekici yardımı sağladılar. İyi niyet garantisinden faydalanmak istiyorum çünkü aracımı servise götürüyordum ve herhangi bir uyarı veya bilgilendirme yapılmadı.

Araştırmalarıma göre, aldığım araçta kronik bir sorun olan eksantrik zincir kopması yaşanıyormuş. 7mm olan zincirin 8mm olarak değiştirilmesi gerekiyormuş. Bunun servis tarafından bilinmesine rağmen daha önce değişim yapılmamış. Aracımın servis dışında işlem görmesini istemiyorum, ancak dışarıdaki fiyatların 3 katı fiyat isteniyor. Yaptırmaya gücüm yok. Yapılan işçilik masrafını ödemeye razıyım, ancak fabrikasyon arıza için malzeme parası vermek istemiyorum.

Firmanın iyi niyetli olduğunu biliyorum, ancak bayilik yürüten şahıslar yardımcı olmayarak markanın prestijini sarsıyor. Hatta bana yan sanayi ürün takmayı teklif ettiler. Bu da markanın imkanlarından faydalanıp markaya zarar vermek.

Pinar
09 Şubat 2024 18:07

Peugeot 2008 Aracımda Triger Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

Hüseyin
06 Mayıs 2025 23:46
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 5008'de Üretim Hatası Ve Yüksek Arıza Tespit Ücreti Mağduriyeti

Cihan
16 Eylül 2025 14:36
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008'de Kronik Eksantrik Zinciri Sorunu İçin Ücretsiz Değişim Talebi

09 Eylül 2025 16:09
peugeot-3008de-kronik-eksantrik-zinciri-sorunu-icin-ucretsiz-degisim-talebi-1.jpg
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 508 Aracım 13 Bin Km'de Triger Zinciri Koparttı!

Tahir
21 Temmuz 2023 03:37