Göksel sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 20:51

Aralık ayının başında almış olduğum 408 gt paket aracımın daha ilk haftasında sol kapı üzerindeki ve ekran arkasındaki ambians aydınlatmaları söndü. Onlar için servise verdim sağ olsunlar düzelttiler ancak üzerinde ufak bir leke kalmıştı önemli değil diyerek devam ettim. 26 ocakta araç motor arızası verdi. Biraz bekleyip birkaç kere start - stop yapınca arıza söndü ve kullanmaya devam ettim. Bu süreçte sol kapıdaki ambians aydınlatmadaki lekeler çoğalmaya başladı ve neredeyse yarısını kapladı. Ayrıca daha önceden hiç işlem görmeyen sağ kapı üzerindeki ambians aydınlatma LED'inin üzerinde de lekeler çıkmaya başladı. Sağ arka kapi gergisinden kapı açılıp kapanırken 20 senelik Fiat arabaları gibi katır kutur ses gelmeye başladı. Tam bunlar için servis randevusu almıştım ki pazartesi günü sabah düz yolda giderken şanzıman kutusundan tak diye bir ses geldi ve arabada bir anda 5-6 tane arıza verdi. Motor arızası aracı tamir ettirin / geri kaydırmayı önleme arızası vs vs. Servisten sağ ve sol kapı döşemesinin değişeceği bilgisi verildi. Sağ arka kapi gergisinin değişeceği bilgisi verildi ve şanzıman valflerinin değişeceği bilgisi verildi. Ben bu araca yaklaşık 2 milyon lira parayı bu sorunları yaşamak için mi verdim? Bu değişimler olurken benim aracımın değer kaybı ne olacak? Daha alınalı 3 ay olmayan arabada bu kadar kusur normal midir? Peugeot araç değişimi için herhangi bir adim atacak mi? Yoksa mahkeme mahkeme sürünecek miyiz?

profile profile profile
27 Şubat 2024 20:56
Peugeot 408 3 Aylık Arabada Bitmeyen Sorunlar

Ambianslarin üzerindeki lekelere ilişkin fotoğrafları da ekliyorum

02 Mart 2024 23:25

Ön sağ ve sol iç kapı döşemeleri değişti. Ancak ezik döşeme ile değişmiş. Gidip kontrol ettiğimde ezikleri vardı maalesef tekrar değişecek. Hesapta sıfır parça takıldı. Ayrıca depoda var dedikleri şanzımanla ilgili parçalar da yokmuş. Minimum 25 gün yurt dışından gelmesini bekleyecekmisiz parçaların. Peugeotun da bu duruma dair herhangi bir dönüşü yok. Sıfır müşteri memnuniyeti. Sıfır cevaplama.

19 Nisan 2024 01:56

Şanzımanda parçalar değişti. Hala döşeme bekliyoruz. Bunlar olurken araçta ekran gitti. Servis maalesef kontağı kapatın 45dk 1 saat sonra çalıştırın geçer gibi bir öneride bulundu. Bugün 3. Motor arıza uyarısını da aldım.

Muhammet
Muhammet

Aynı ambians lekesi benim araçta da mevcut garanti red verdi bunu neye göre veriyorlar siz hangi servise gittiniz acaba

Barış

Merhaba Hocam iyi günler benim de 408 model aracımın ambiyans ışıkları çalışmıyor. Videoda görüldüğü gibi. Nasıl bir işlem yaparak sorunu çözdüler bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

Barış

Çok teşekkürler bende servise götürdüm, sorunu bulamadılar iki gün incelediler, dediğiniz gibi döşemeler ve aydınlatmaları değiştireceklermiş.

Göksel

Merhaba. Tam olarak benim de aynıydı. O 2 yer yanmıyordu. Serviste herhangi bir parça değişimi olmadı. Bağlantı hatası dediler ama ben inanmıyorum açıkçası. Çünkü yaptırdıktan sonra lekeler kaldı. Lekeler için de komple döşemeleri değiştiriyorlar

Peugeot 5008 Motor Değişimi

Siracettin
14 Şubat 2024 15:03
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Peugeot 3008'de Bitmeyen Arızalar Ve Uzun Servis Bekleyişi

Rıdvan
28 Temmuz 2025 21:54
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Motor Arızası Ve Yetersiz Çözüm

Rasim