Hatice sonuçtan hiç memnun değil

2024 Model Peugeot 5008 Kapı Paslanma Sorunu

Hatice
30 Ağustos 2024 15:12

Haziran ayında 1 yılını dolduran aracımızı temizlerken arka kapılar ve ön yolcu kapısının iç taraflarında boya dökülmesi ve paslanma gördük. Henüz garanti kapsamında olduğu için Peugeot Türkiye ile04.07.2024 tarihinde iletişime geçtik bizi yetkili servise yönlendirdiler. O tarihte serviste kontrol ve fotoğraflanma işlemi yapıldıktan sonra bizden konu ile ilgili beklememizi söylediler. Bu arada süreç ile ilgili biz herhangi bir arama gerçekleştiremiyoruz. Sadece kendileri ararlarsa o zaman bize bilgi verebileceklerini söylüyorlar. Konunun olumlu veya olumsuz sonuçlanması ile ilgili en ufak bir bilgilendirme yok. Bu tarih oldu hala bir çözüme kavuşmuş değil. Bir yaşında bir aracın böyle büyük bir sorunu olması ancak fabrikasyon hatası olarak adlandırılabilir. Tüketici olarak böyle büyük bir meblağ ödenen aracımız hususunda mağduruz. İşlemin hızlandırılması ve mağduriyetimizin giderilmesi için yardımcı olmanızı rica ederiz.
Saygılarımla
Hatice I*****

Bülent
05 Nisan 2024 10:09
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
23 Eylül 2025 16:58
Yetkili Servis Boya Problemi Ve Garanti Desteği Hayal Kırıklığı
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008 Boya Kusuru Nedeniyle Yetersiz Değer Kaybı Teklifi Ve Garanti Talebi

Engin
19 Eylül 2025 12:06
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
24 Temmuz 2025 19:22
Peugeot 2008 Aracımda Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 GT Orta Konsol Boya Atması Sorununda Garanti Kapsamı Reddi Ve Mağduriyet

Hasan
23 Eylül 2025 12:20