Eda sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus İle Bagaj Hasarı Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Pegasus İle Bagaj Hasarı Ve Çözülmeyen Mağduriyet
29 Kasım 2024 02:59

26.11.2024 İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından Van Ferit Melen Havalimanına seyahatimi gerçekleştirdim. Bagajımı aldığımda hayal kırıklığı yaşadım. Tekerlek kısmı komple yerinden çıkmıştı ve bavulum hasarlıydı. Hasarı görür görmez havalimanından çıkmadan gidip rapor aldım daha sonra Pegasus'un sitesinden başvurumu yaptım. Elimdeki tüm fotoğrafları attım. Bana tamir ettikten sonra fatura atılırsa ve imzalı kağıt Gmail hesabına gönderilirse ancak o zaman ücretini gönderebileceklerini söylediler. Bavulu kırılan ben tekrar gidip uğraşan da ben bir tamirde hangimiz gördük. İmzalı kaşe fatura bulundurduklarını? Ayrıca diğer darbe ve hasarlar nasıl onarılsın? Gün boyu bavulumu çekmek için uğraştım. Mağduriyetim karşılanmadı ve her seferinde bir belge istiyorlar. Ben tüm delillerimle attım. Havalimanına giderken ki fotoğrafını sonraki fotoğrafını da havayolu şirketiyle paylaştım. Yine de sorunum çözülmedi.

08 Aralık 2024 16:00

Benden imzalı ve kaşeli bir tamircilerden rapor istediler Gmail hesabına her şeyi attım bu kaşe için de bulunduğum yerin altını üstüne getirdim sonuç yine kabuk etmediniz. Pegasus havayolları siz çok sorumsuz bir havayolu şirketisiniz ilk defa olmadı ama son defa bir daha sizin firmanızı tercih etmeyeceğim sorumsuz bir şirket olduğunuzu kabul ettiniz. Gün içinde yaşadığım mağduriyeti d unutmayacağım bavulumda gelen hasarları da.

08 Aralık 2024 16:05

PNR 2BXQXU numaralı 26.11.2014 uçuşuma dair yapılan sorunun çözülmesini ve bana değeri kadar bir bavul veyahut ücretinin karşılanmasını istiyorum. Gmail de tüm bilgilerim vardır.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
15 Kasım 2024 12:35
Pegasus Uçuşunda Bavulumun Hasar Görmesi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Cagla sonuçtan hiç memnun değil

Cagla
29 Ocak 2025 18:47

Mertcan
19 Mart 2025 22:37
Bagaj Hasarı Ve İletişim Eksikliği: Çözüm Bekleyen Müşteri

Başak
03 Aralık 2024 15:44
Pegasus'un Tamir Fiyaskosu: Hasarlı Valiz Ve Geçersiz Fatura Krizi
Aygün sonuçtan hiç memnun değil

Aygün
02 Mart 2024 09:29