Pazarama MaxiPuan'lar İsteğim Dışında Maximil Olmuş

Oğuzhan
26 Haziran 2023 13:46

İş Bankası müşterisiyim ve bankanın adıma tanımladığı kredi kartı ile alışveriş yapıyorum. Bu alışverişlerden ve kimi kampanyalardan kartıma 'MaxiPuan (genel alışverişte kullanılan) ' ve 'maximil (sadece uçak bileti alımında kullanılan) ' 2 tür puan kazanıyordum. Geçtiğimiz hafta yine İş Bankası kuruluşu olan 'Pazarama' alışveriş sitesinden alışveriş yaparken maximillerin kullanılabileceğini gördüm ve kullanarak alışveriş yaptım ancak İş Bankası (Pazarama da ikisi ayrı ayrı kullanılmak zorunda) maximil kullanmama rağmen puanlarımı da rızam dışımda maximile çevirmiş, ve puanlarımı sıfırlamış.

Pazarama da ayrı ayrı menü yapmışsınız bende hesabımı ona göre yapıp alış verişimi gerçekleştirmişim. Bana herhangi bir tebliğde bulunmadan, iradem sorulmadan, puanlarımı nasıl kısmi bir şekilde alırsınız, sorum budur, öncelik ne demek?

26 Haziran 2023 13:31

Merhaba, İş Bankası müşterisiyim ve bankanın adıma tanımladığı kredi kartı ile alışveriş yapıyorum. Bu alışverişlerden ve kimi kampanyalardan kartıma "MaxiPuan (genel alışverişte kullanılan) " ve "maximil (sadece uçak bileti alımında kullanılan) 2 tür puan kazanıyordum. Geçtiğimiz hafta yine İş Bankası kuruluşu olan " Pazarama" alışveriş sitesinden alışveriş yaparken maximillerin kullanılabileceğini gördüm ve kullanarak alışveriş yaptım ancak İş Bankası (Pazarama da ikisi ayrı ayrı kullanılmak zorunda) maximil kullanmama rağmen puanlarımı da rızam dışımda maximile çevirmiş, ve puanlarımı sıfırlamış. MaxiPuan lar marketlerde ve akaryakıt istasyonlarında kullanılabiliyorken, maximil sadece Pazarama ve uçak bileti alımında kullanılıyor. Konu ile ilgili İş Bankası'na başvuruda bulundum ama bana öncelikten bahseden mesaj gönderdiler. Aslında konu açık benim iki tür puanım var bir türünü kullanıyorum, diğerinin olduğu gibi kalması gerekirken, iradem dışında puanlarım kısıtlı diğer türe çevriliyor. Pazarama da ayrı ayrı menü yapmışsınız bende hesabımı ona göre yapıp alış verişimi gerçekleştirmişim. Bana herhangi bir tebliğde bulunmadan, iradem sorulmadan, puanlarımı nasıl kısmi bir gasp şeklinde alırsınız, sorum budur, öncelik ne demek?

26 Haziran 2023 17:58 (Şikayetten 4 saat sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 17:09

12 Mayıs 2024 14:49

29 Aralık 2024 00:49
MaxiPuan Kullanımında Büyük Hayal Kırıklığı
Engin sonucu yetersiz buldu

24 Temmuz 2024 10:25

Pazarama Sitesinde Maximil Puanları Kullanılamıyor.

11 Ağustos 2023 10:35