Pazarama Tatil'deki Fahiş Hizmet Bedeli

Pazarama Tatil'deki Fahiş Hizmet Bedeli
15 Şubat 2024 14:27

Yaklaşık 20 yıllık İş Bankası müşterisiyim ve harcamalarımda kullandığım ana kredi kartım Maximum. Yılda 300.000 - 400.000 TL civarında harcama yapan bir müşteriyim. 5 yıldır ilk kez uçak biletine ihtiyacım oldu ve bu süreçte biriken 3.200 TL değerindeki MaxiPuan/millerimi kullanarak bir bilet almak istedim. Ancak Pazarama Tatil, alacağım 3 kişilik bilet için 1.100 TL değerinde bir hizmet bedeli kesmekte. Yani 220.000 TL değerindeki harcamamdan kazandığım (toplam millerimin üçte biri) milim sadece hizmet bedeline gitmiş oldu. 5.000 TL değerindeki 3 bilet için bu bedelin kesilmesinin sebebini anlamış değilim. Adeta millerden bir fayda sağlanmaması için çaba gösteriliyormuş gibi hissediyorum. Kişi başı 360 TL olarak gösterilen hizmet bedeli mevcut fakat tek seferde yapılan işlem için bir üst limit olması gerekmiyor mu? Tek biletleme için 1.100 TL değerinde nasıl bir hizmet bedeli ödendiğini merak ediyorum. Diyelim ki millerinizle ailenize bilet alacaksınız, Pazarama Tatil'den alacağınız zaman cebinizden çıkacak paranın, THY web sitesindekiyle aynı olması için 1.100 MaxiMil'iniz olması gerekiyor. Bu durumda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.

15 Şubat 2024 15:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup incelenmek üzere süreç başlatılmıştır. En kısa sürede değerlendirme sonucu hakkında kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden size bilgi verilecektir. Saygılarımızla,

Gaye sonuçtan çok memnun

Pazarama Tatil Pazarama Mil Kullanma Sorunu

06 Mart 2024 13:22

05 Temmuz 2023 15:59

24 Şubat 2024 16:55
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 11:47
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 14:10