Paytr Sebepsiz Yere Mağazalarımızı Kapattı (Keyfi Olarak Kapattınız)

14 Temmuz 2024 02:011.713

Paytr firmasında bir haftalık çalışmaktayız. Resmi bir şirket olarak stoklu Ticaret hizmetini müşterilerimize sunmaktayız. Müşterilerimize fatura keserek hizmet vermekteyiz. Mağaza kodumuz: 47**10 Paytr firmasında iki mağazamız aktif hizmet vermektedir, ve tamamen stoklu ticaret yapmaktayız. Paytr firması, bizden siparişler için fatura istedi gerekli fatura ve belgeleri gönderdik. Tarafımıza dönüş yaptıklarında
Bu şekilde bir bildirim yapıldı ( İlgili birimlerimiz tarafından yapılan kontrol ve değerlendirmeler sonrasında mağazanızın kapanması yönünde karar alınmıştır. Yükümlülüklerimiz kapsamında oluşturulmuş politikalarımız çerçevesinde alınmış bir karar olup ticari birlikteliğimiz bu kapsamda sona ermiştir.) Paytr firması ile daha bir hafta çalışmaya başladık satmak istediğimiz ürünler bizim üretimimiz olan giyim sektöründeki ürünleridir. [email protected] mail adresine defalarca mağazamızın neden kapatıldığını sorduğumuzda mağazanın neden kapatıldığı ve bu süreçten sonra neden bizimle çalışmak istemedikleri hakkında bilgilendirme yapmadılar bizim burada tek düşündüğümüz şey sanki mağazamıza bakan Paytr destek ekibi artık kim baktıysa sanki keyfi bir şekilde mağazamızı kapatmak istediğini anladık. Çünkü daha Paytr ile bir haftadır çalışıyoruz müşterilerimizden gelen bir şikayet yok bir itiraz yok Paytr hizmet sağlayıcısına bir zararımız olmadı ama sebepsiz yere mağazamız kapatıldı. Bize ve ticaretimize çok ciddi şekilde zarar verildi. Bu konu hakkında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sizlerden dönüş bekliyoruz.

16 Temmuz 2024 09:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Şeyhmus İ. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

17 Temmuz 2024 02:07

Araştırdığımda Mağazamın Daha önce sahibinin Kadir Karaçavuşoğlu olduğu boxhero.com.tr mağazasıyla bağlantısı olduğu söylenmiş Bakınız: boxhero.com.tr mağazasıyla hiçbir bağlantımız yoktur Mağazamızdaki politikaları çalıştığımız bir eğitim şirketinden tedarik ettik tüm politikalarımıza kendi şirket bilgilerimizi girdik ancak politikalarda bizimle hiçbir bağlantısı olmayan boxhero.com.tr mağazasına ait isimler kalmış. Ben ilk defa daha yeni olarak bir ay önce Paytr ödeme altyapısını kullanmak için şirketimi açmış bulunmaktayım. Sattığım ürünlerimin tamamı benim kendi ürettiğim ürünlerdir ve ürünlerimi Türkiye'den gönderiyorum Dilerseniz gelip depomuzu kontrol edebilirsiniz ya da isterseniz depomuzun ve depomuzda bulunan stok ve belgelerini gönderebiliriz. Size tekrar söylüyoruz sattığımız ürünler bizim kendi ürettiğimiz ürünlerdir ve Türkiye'den 3 iş günü içinde teslimat imkanı sağlıyoruz. boxhero.com.tr mağazasını araştırdığımda daha önce bizim şu an sattığımız ürünü satmışlar ama bizim sattığımız ürün bizim kendi üretimimiz ve şu anda depomuzda 10.000 Adet Stoğu bulunan kendi ürünümüzdür Boxhero.com.tr mağazasını araştırdığımda marka sahibinin Adı: Kadir Karaçavuşoğlu'dur. Kendisi ile hiçbir bağlantımız yoktur bugün kadir bey ile görüştüğümde hayır böyle bir şey olması mümkün değil marka benim ve zamanında benim Paytr hesabımı bloke ettiler dedi gerekirse ben sizin adınıza mail atabilirim dedi İsterseniz Kadir karaçavuşoğlu ile iletişime geçebilirsiniz. Şeyhmus İzgi : Mediads e ticaret ve danışmanlık Limited şirketi olarak Boxhero.com.tr Ve Kadir karaçavuşoğlu ile hiçbir bağlantımız yoktur Avukatım ile iletişime geçtiğimde kendisinin mahkeme için gerekli belge ve evrakları hazırlayacağını söyledi. Sizin bizden istediğiniz bellge ve evraklar var ise Bizden belge talep edebilirsiniz boxhero.com.tr mağazasıyla bağlantımızın olmadığını size kanıtlayabiliriz bizim hakkımızda sizin şüpheniz var ise bize tekrar iletebilirsiniz. Çünkü biz de çok yüklü bir şekilde üretime girdik çok yüksek maliyetli riskler aldık tüm üretimlerimizi gerçekleştirdik şu an stoklarımızda 10.000 Adet ürün mevcut ve 10.000 Adet ürün üretimden geçiyor. Yani sizin anlayacağınız tüm varımızı yokumuz üretime ve bu işe kendi işimize ayırdık ticaretimize devam edebilmemiz için sizinle ticaretimizi sürdürüp satış yapmamız gerekiyor. Mağazamızın tekrar açılmasını talep ediyoruz

Ertan
Ertan
2 Ağustos 2024 09:47

Resmi olarak firmanız, vergi levhanız vs var ise diğer ödeme altyapılarını neden denemiyorsunuz? Paytr gibi amatör firmaya zorlamanız nedendir? Sizin yerinizde olsam 0 komisyon dahi alsalar bunları kullanmam, bizim Türk insanıda bir tuhaf zaten bu firmaları sizin gibiler şimartıyor maalesef. Avrupa ödeme yöntemlerine bakın onları kullanın hiçbir problem yaşamazsınız benden size tavsiye.

Paytr Sebepsiz Mağazamızı Kapattı

Sinan
Sinan
17 Nisan 2024 17:423.074

Paytr firmasında iki aylık çalışmaktayız. Resmi bir şirket olarak e-ticaret ve yazılım hizmeti müşterilerimize sunmaktay...

Paytr Mağazam Sebepsiz Yere Kapatıldı Ve Açıklama Yapılmadı

Batuhan
Batuhan
4 Kasım 2025 22:03599

"Anlayışınız için teşekkür ederim. Dönüşünüzü bekliyorum."

Paytr İle İletişim Kopukluğu Ve Bekletilen 750.000 TL

Yusuf
Yusuf
7 Kasım 2024 04:301.527

Paytr ile 1 yıldan uzun süredir çalışıyoruz ve 10 milyon TL'nin üzerinde bir satış hacmine ulaştık. Yaklaşık iki hafta ö...

Öne ÇıkanKonular