Paycell Yapılan Harcama İtirazı

Paycell Yapılan Harcama İtirazı
Serkan
28 Temmuz 2024 21:54

Merhaba,

28.07.2024 tarihinde jobleads adı altında 549 Tl yapılan harcama bana ait değildir. İznim olmadan harcama yapılmıştır. Yapılan harcamayla alakalı herhangi bir onay vermeden harcama yapılmıştır. Harcamanın iadesini talep ediyorum. İade edilmezse tüm mercilere Paycell hizmetinin güvenlik açığının olduğunu her yere yazacağım bana acil dönün paramın iadesini istiyorum. Ben o kuruma Herhangi bir Paycell kart bilgilerimi paylaşmadan siz nasıl benim kartımdan parayı çekersiniz?

28 Temmuz 2024 21:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

29 Temmuz 2024 08:01

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Serkan
30 Temmuz 2024 22:12

Bu kuruma ait yapılan harcama bana ait değildir. Benim onayım olmadan kartımdan çekmişsiniz bu ödemeyi anlatamıyor muyum? İadesini istiyorum güvenlik açığınız var iade etmezseniz yasal yollara başvuracağım.

Furkan
30 Temmuz 2024 00:10
800₺ Paycell -Turkcell Ödemesi
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Gülhan
20 Şubat 2024 19:38