Mevlut sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Tiko Yanlışlıkla Para Gönderdim

Paycell Tiko Yanlışlıkla Para Gönderdim
05 Nisan 2024 06:41

Merhaba. Paycell kartta. Paycell piko. Diye bir yere para attım ben yanlışlıkla attığım Paranın benim hesabıma tekrar Geri iadesini istiyorum. İadesi olmaz yapılamaz. Şikayet edeceğim sizi. Kaç aydan beri. Yanlış attığım hesabıma para gelmedi attığım para meblağı 1.190 TL lütfen geri iadesinin yapılmasını rica ediyorum Aksi takdirde şikayet edeceğim avukatım işleme başlatacak geri dönüş yaparsanız sevinirim

05 Nisan 2024 06:28

Paycell tiko diye bir uygulama çıkartmışsınız. Yanlış. Para gönderdim iadesini istiyorum yoksa edilmezse şikayet edeceğim. Kaç aydan beri iadesi hala olmadı bu son Şikayetim size 1190 TL paramın iadesini istiyorum cevap bekliyorum ama hala bir cevap alamadım kaç aylardan beri bu son uyarışım pazartesi günü şikayette bulunacağım

Ek
Ek
05 Nisan 2024 06:29

Bu nedir ya Bir de böyle bir uygulama çıkartmışsınız Millet hep yanlış gönderiyor bu hesaba böyle yanlış atan varsa arkadaşlar hemen Şikayet edin yoksa para iadesi olmuyor bana hala olmadı olmazsa pazartesi günü avukatın ne gerekiyorsa her işlemi yapacak ben bunlara son şikayetin son yazmam bir daha da buradan şikayette bulunmayacağım direkt avukatım halledecek artık

05 Nisan 2024 06:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

05 Nisan 2024 08:53
05 Nisan 2024 22:14

O şekilde de kullanım yapamıyorum kullanamıyorum o parayı hiçbir yerde nasıl kullanacağım

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 04:02
Paycell Tikoya Yanlışlıkla Aktardığım Paramın İadesi