Gamze sonuçtan çok memnun

Passolig Yarım Kalan Başvuru.

05 Şubat 2024 21:14
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunumu kendim ulaşım sağlayarak çözmüş olsam da daha sonrasında aranarak sorunu çözmek için yardımcı olmak istediler yine de teşekkür ederim”

Babam adına Passolig kart başvurusu yapıyordum. Ancak babam kimliğini yenilemiş ve bana eski kimlik fotoğrafını yollamıştı bunu "kimlik bilgileri doğrulama, seri no" adımından sonra hatırladı. Ben başvuru ekranından çıkıp 1-2 saat sonra doğru kimlik ile başvuru yapmak istedim lakin yarım kalan başvuru nedeniyle başvuru yapılamadı. Eski başvuru üzerinden devam etmek istediğimde kimlik bilgilerini tekrar giremediğim için ödeme yapamıyorum. Passolig başvurumu iptal edip tekrar başvuru yapmak istiyorum Rica ediyorum babam emekli yaşlı bir adam ve kendisi yapamıyor... Fenerbahçe maçına yetişmek istiyor lütfen yardımcı olun.

06 Şubat 2024 10:02 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Gamze
Gamze