Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Mükerrer Ödeme İadesi Yapılmıyor

Passolig Mükerrer Ödeme İadesi Yapılmıyor
08 Eylül 2024 19:00

9 Ağustos 2024 de Passolig üzerinden GS maçına gitmek için Passolig kartıma 500 TL ödeme yaptım. Fakat her nedense bu kartı geçerli saymadığı için 625 TL ödeyerek tekrar bir lig kartı almak zorunda kaldım. Dolayısı ile 500 TL ödediğim karta boşuna ödeme yapmış oldum.

Harcama itiraz talebi oluşturdum Akbank aracılığı ile. Ancak Akbank bana Passolig'in bu ödemeyi mükerrer kabul etmediğini dolayısı ile aynı Mac için hem 500 TL hem de 625 TL ödemem gerektiğini belirtti. Maalesef kabul etmiyorum boşuna ödemiş olduğum 500 TL nin Passolig tarafından iade edilmesini talep ediyorum.

08 Eylül 2024 19:02

Merhaba, 9 Ağustos 2024 tarihindeki Galatasaray maçı için Passolig'den 500 TL'ye lig kartı satın aldım. ( Akbank Axess kredi kartım ile) fakat bu maç için bu kartın geçersiz olduğu yanıtını aldığım için tekrar bir kart almak zorunda kaldım 625 TL olarak. Dolayısı ile 500 TL tutarında aldığım kartı kullanamadım ve iadesini talep ettim Akbank aracılığı ile. Ancak Akbank bana Passolig ile görüşmelerinin sonucunda ödemenin mükerrer olmadığını iki ayrı kart gibi algılandığını bu yüzden iade yapılmayacağını belirtti. Ben tekrar itiraz formu oluşturdum çünkü ben kullanamadığım ve yanlışlıkla aldığım bir kart için neden bir daha para ödeyeyim o maç için sonuçta ben 625 TL'lik kartı kullandım 500 TL'yi hiçbir şekilde kullanamadım kullanamadığım ürünün iadesini talep ediyorum.

1725811223819.9c47982c-aae0-47eb-8537-7bc79b083e72.jpg
1725811222728.img-3814.jpg
08 Eylül 2024 19:01

passolig-mukerrer-odeme-iadesi-3.jpg
passolig-mukerrer-odeme-iadesi-2.jpg
09 Eylül 2024 10:38 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 14:26
Passolig Kart Sorunu Ve Bilgi Kirliliği