Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Kombine Devir Puanı

11 Temmuz 2024 13:00

Passolig 2023/2024 sezonunda Ankaragücü Kombinesi Aldım. Bazı maçlarda kombinemi kulübe devrettim ve biletim satıldı. Şimdi yeni sezon kombinesi almak istiyorum ancak geçen senenin devir puanlarını görüntüleyemiyorum. Müşteri temsilcisi herhangi bir çözüm sunamıyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

24 Temmuz 2024 00:26

Passolig Kombine Devir Puanı ile ilgili daha önceden şikayet oluşturmuştum. Ön satış dönemi bitti. Geçen sezon kulübe devrettiğim biletlerin satış bedeli puan olarak tarafıma yüklenmedi. Hem ön satış dönemi bittiği için indirimli bilet alamadım hem de şikayetimle ilgili tarafıma dönüş dahi yapılmadı. Param ve puanlarım boşa gitti. Passoligimin iptal edilmesini istiyorum. Umarım başkalarının başına gelmez bu durum.

13 Temmuz 2024 11:09

Ankaragücü Kombine biletim ve devir puanlarım ile ilgili 11 Temmuzda şikayet oluşturmama rağmen geçen sezondan kalan devir puanlarım hesabıma yüklenmiyor. Hesabıma yüklenmediği için indirim kullanamıyorum. Ön satış dönemi bitmek üzere halen mağduriyetim zararımın sorumlusu kim olacak merak ediyorum.

Ek
11 Temmuz 2024 13:22 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Kombine Devir Puanlarımı Göremiyorum Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

13 Haziran 00:09

14 Şubat 2024 08:51
Passolig Passo Devir Puanlarım Yüklenmedi.

Devredilen Kombine Puanım Hesabıma Eklenmedi, Destek Alamıyorum

23 Ekim 20:19