Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Fenerbahçe Kombine Devir Puanı

05 Temmuz 2024 09:32

Fenerbahçe Kombine Devir puanlarımı yenileme işlemi sırasında kullanamadım. Puanı kullanabileceğim butonu fark etmedim ve acele ile kullanmadan işlemi tamamladım. Kendi adıma olan kombine için 2440, oğlum adına olan kombine için 3660, toplamda 6100 devir puanımız vardı. Fark eder etmez kombine merkezine giderek durumu izah ettim ancak görevli yapabilecekleri bir şey olmadığını iletti. Bunun üzerine Passo müşteri hizmetlerini aradım ancak onlarda kulübün inisiyatifinde olduğunu iletti.

Kullanıcı hatası olarak görünse de, başka bir yerde kullanamayacağım bu puanların, otomatik olarak ödenen rakamdan düşmesi ya da sistemin bir uyarı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bunun telafi edilemeyecek bir durum olmasına da anlam veremiyorum. Sonuç olarak hak edilen bir bedel ve ödenen başka bir bedel var.

Hak sahibi olduğumuz her iki kombineyi de şahıslara devretmek yerine kulübe devretmeyi tercih eden bizim gibi taraftarlar için kulübün sorunu çözeceğini umuyorum.

05 Temmuz 2024 10:05 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Özgür
07 Temmuz 2024 12:01

Merhaba, Sistem şikayet sonucunu değerlendirmemi istiyor ama şikayetim sonuçlanmadı. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Cagri sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 15:37

Kombinem Sistemde Görünmüyor Mağduriyetim Artıyor