Passolig 99 İle Başlayan Yabancı Kimlik Numaram İle Paso Kart Kaydı Yapamıyorum

Passolig 99 İle Başlayan Yabancı Kimlik Numaram İle Paso Kart Kaydı Yapamıyorum

Passolig kart başvurusu yapmaya çalışıyorum fakat yabancı uyruklu olduğum için kimlik numaram 99 ile başlıyor. Daha sonra kayıt için gelen SMS hep hata veriyor. Bu yüzden pasaport ile kayıt seçeneğini tercih ettim. Ancak bu kez kimlik seri numarası soruluyor. Kimlik seri numaram 'YAC' ile başlıyor ve başvuru formu bu numarayı kabul etmiyor. Sürekli hata alıyorum. Maçlara gitmek istiyorum.

21 Mayıs 2024 02:03

Passokart başvurusu yapmaya çalışıyorum ama yabancı uyruklu olduğum için kimlik numaram 99 ile başlıyor. Sonra kayıt için gelen SMS hep hata veriyor bu yüzden.

Pasaport ile kayıt seçtim alternatif olarak ama bu sefer kimlik seri numarası soruyor. Kimlik seri numaram yac ile başlıyor. Başvuru formu kabul etmiyor. Sürekli hata veriyor... Maçlara gitmek istiyorum lütfen biri açıklasın

21 Mayıs 2024 07:50 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Mehmetali

Yabancılar İçin Passoligkart Kayıt Hata Veriyor

Melissa

Passolig Kartı Seri Sıra No Kabul Etmiyor

Rümeysa

Passolig kartı başvurusu yaparken kimlik seri numarası kabul edilmiyor. Lütfen yardımcı olun, maça bilet almak istiyorum...

Tümünü Gör
Passo Taraftar Acil Notuyla Kayıt Oluşturduğu Sorunların Çözümünde Acil Davranmaması

Passo TaraftarAcil Notuyla Kayıt Oluşturduğu Sorunların Çözümünde Acil Davranmaması

Passo Taraftar Numara Güncelleme Bu Kadar Basit Bir İşi Beceremeyen Bir Yer

Passo TaraftarNumara Güncelleme Bu Kadar Basit Bir İşi Beceremeyen Bir Yer

Passolig Kart Tipi Seçimi Hatası!

Passolig KartTipi Seçimi Hatası!

Orhan
Passolig Başvuru Ödemesi Yapamıyorum

Passolig BaşvuruÖdemesi Yapamıyorum

Ceren
Passolig Kartımın Elime Ulaşmaması!

Passolig KartımınElime Ulaşmaması!

Sait