Sivri sonuçtan hiç memnun değil

Aktif Bank Bloke Kaldırma Alternatif Güvenlik Sorusu

19 Temmuz 2024 13:31

Aktif Bank alternatif güvenlik sorusu bloke kaldırma

18 yaşından küçük olduğum için blokemi kaldıramıyorum ve 10 gün sonra maça gideceğim, Passolig'i hâlâ alamıyorum. Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum. 18 yaşından küçüğüm. Artık bu konuya bir el atın, maça yetişmek istiyorum.

31 Ağustos 2024 01:37

Ben Mayıs ayında Passolig den Galatasaray Passolig kart başvurusu yapmıştım Passolig başvurularımdan takip ettiğimde ise alıcı evinde bulanamadı yazıyordu ama bana bir haber gelmedi benim haberim yoktu kartın hangi şubede olduğunu sormak için müşteri hizmetlerini aradığımda ise alternatif güvenlik sorusu blokesi olduğu için kartınızın nerede olduğunu göremiyoruz dediler müşteri hizmetlerin tarafıma attıkları formu harfi harfine yapmam halde bana sürekli n kolay mobil şifresi verdiler ama ben 18 yaşından küçüğüm n kolaydan hesap açamıyorum müşteri hizmetlerine 18 yaşından küçük olduğumu belirtmeme rağmen sürekli şifre attılar ben kart olmadığı için kaç kez maçlara gidemedim artık tarafımla iletişim kurulup Passolig kartımı alıp maça gitmek istiyorum ne olur artık yardım edin maçlara gidemiyorum

23 Temmuz 2024 07:59

18 Temmuzdan beri bana 6 haneli şifre gelmesini bekliyorum ama hala gelmedi aradığımda ise şifrenin ertesi gün geleceğini söylüyorlar. Süper kupa maçına 11 gün kaldı ve ben daha Passolig kartımı alamadım bloke olduğu için Passolig'in yerini göremiyoruz

20 Temmuz 2024 01:09

Güvenlik sorusu blokemi kaldırmak 1.5 haftadır her gün dilekçe yolluyorum fakat hiçbir işlemim gerçekleşmiyor 10 saniyede halledilecek iş için bekliyorum ve Passolig'im daha gelmedi ben 14 gün maça gideceğim Sizi artık aramaktan ben utanıyorum. Güvenlik soru blokem kaldırılması konusunda yardım olunmadığı için

19 Temmuz 2024 15:34 (Şikayetten 2 saat sonra)
20 Temmuz 2024 00:17

Ben artık tüm blokelerimin otomatik olarak kaldırmak istiyorum yoksa maça bilet alamayacağım

22 Temmuz 2024 13:03

Cevap gelmedi maça gidemeyeceğim

30 Eylül 2023 14:42
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 15:45
M. Furkan sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 08:50
Passolig Ön Onaylı Kart
Passolig Ön Onaylı Kart
Esat sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2024 16:49
"Teşekkür ederim"
Samet sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2025 14:58
"Merhabalar, Berra hanım ve Eren bey’e çok teşekkürler."
Eski Telefon Numarası Yüzünden Maça Gidememe Sorunu
Eski Telefon Numarası Yüzünden Maça Gidememe Sorunu