Pasaport Pizzanın Haksız Kazancı

13 Mayıs 2024 18:22

Getir uygulaması aracılığıyla 12.05.2024 tarihinde Ankara Etimesgut Pasaport Pizza'dan pizza siparişi verdim. Kurye, ürünü getirmeden restoran siparişi iptal etmiş ve bana ulaşılamadığı belirtilmiş; ne ürünüm ne de param bana ulaştırılmadı. Sanırım bu da yeni bir sistem; bir de üstüne pizza restoranının sahibi, şirket avukatları aracılığıyla beni dava edeceğini belirtti. Hem suçlu hem güçlü olmak böyle bir şey olsa gerek. Sorunun miktarı değil, verilen hizmetin olmamasıdır; hizmet yoksa ücret de alınmamalıdır. Bu durumu kınıyor ve şikayet ediyorum. Getir uygulamasını, bu yaptırıma destek verdiği ve yardımcı olmadığı gerekçesiyle şikayet ediyorum.

13 Mayıs 2024 17:58

Getir uygulaması ile 12.05.2024 tarihinde Ankara Etimesgut Pasaport Pizza dan pizza siparişi verdim kurye ürünü getirmeden restorant siparişi iptal etmiş ve bana ulaşılamadı diye belirtilmiş hem ürünüm hem param bana ulaştırılmadı yeni bir sistem bu da sanırım bir de üstüne pizza restorant sahibi şirket avukatları ile beni dava edeceğini belirtti hem suçlu hem güçlü miktar sorun değil verilen hizmet yok yoksa ücret alınmaz asla kınıyorum ve şikayet ediyorum getir uygulaması içinde destek verdiği için bu yaptırıma ve yardımcı olmadığı şirket uygulaması dediği için şikayet ediyorum.

09 Mayıs 2024 11:27
Aykut sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 10:55
"Domino's Pizza ya teşekkür ederim. Şube ile ilgili gerekli aksiyonu alacaklarına inanıyorum"
Domino's Pizza Teslim Etmedi Ancak Para Tahsil Etti
Erkut sonucu yetersiz buldu

15 Aralık 2024 21:32
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 01:02
Pizza Hut Pizzayı Getirmedi Ücreti De İade Etmedi
Pizza Hut Pizzayı Getirmedi Ücreti De İade Etmedi
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 20:27