Parex
23 Eylül 2024 21:531.331
Ruveyda'nın Teşekkür Mesajı
İletişime geçip, hasarlı olan parçalarımın gönderimi sağlandı. Teşekkür ederim

Parex wondero yer silme mopumun su haznesine ılık su ekledim, üzerindeki plastiği kapattığım sırada plastiğin yamulduğunu fark ettim. Silmeye çalıştığımda mopun su almadığını, yanındaki plastiğinde eridiğini gördüm. Su ılıkken üzerini kapattığım için ürünü kullanamıyorum. Yedek parçaları da satılmıyor. Aynı zamanda mop ile sapı bağlayan kısım da durduk yere çıkıyor. Hiçbir şekilde dönmeden kendini atıyor saptan. Yedek parçaları bulunmadığından alım yapamıyorum. Yedek parça gönderimi yapılırsa çok sevinirim. Çünkü oldukça güzel bir ürün. Tam anlamıyla kullanamadan elimde kaldı.

24 Eylül 2024 09:58 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

21 Ekim 2024 14:03

İletişime geçip, hasarlı olan parçalarımın gönderimi sağlandı. Teşekkür ederim

21 Ekim 2024 14:04

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Ülger
Ülger
14 Şubat 10:10

Parex wondero Vileda aldım Ben sıcak su bölmesine sıcak su koydum ve yamulma oldu yeni de almıştım çok ta memnundum bunun yedeği de satılmıyor yardımcı olur musunuz

Eki aç
Eki aç

Tümünü Gör
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex TornadoSıkma Aparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem
Parex Wondero Işık Sorunu