Papel Kimlik Bilgilerimi Alıp İşlemimi Halletmedi

Papel Kimlik Bilgilerimi Alıp İşlemimi Halletmedi
26 Mayıs 2024 12:42

Papel uygulamasına dün üye oldum fakat hesabım ilk defa üye olmama rağmen 'inceleniyor' ekranı ile karşılaşıyorum. Mail üzerinden kimlik bilgilerimi istediniz, hepsini dün sizlere gönderdim. Kimlik bilgilerimi göndermiş olmama rağmen henüz hesabım aktif hale getirilmemiştir. Bütün kimlik bilgilerim sizde mevcut ve hiçbir işlem yapmadınız. Henüz hala hiç kimse benimle iletişime geçmedi, maillerde de kimse cevap vermiyor. Şimdi burada bana cevap verirken özellikle belirtiyorum, benden kimlik bilgisi vs. istemeyin. Ben zaten bu işlemleri gerçekleştirdim. Hesabımın derhal ve ivedilikle aktif hale getirilmesini istiyorum. Şu anda da CİMER'e bu durumu bildiriyorum, yarından itibaren de suç duyurusunda bulunacağım. Kimlik bilgisi isteyeceksiniz, cevap olarak dediğim gibi ben kimlik bilgilerimi size dün gönderdim fakat sonuç alamadım. CİMER'e bu durumu bildiriyorum.

26 Mayıs 2024 13:03 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba, Talebinize istinaden sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuzda bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Papel

26 Mayıs 2024 13:51

Yalan konuşuyorsunuz kimse beni aramadı evet arkadaşlar yalan konuştukları tescillendi beni hiçbir şekil de aramadılar burda da yalan konuşuyorlar

Kimlik Bilgilerimin Güvenliği Konusunda Endişelerim Ve Sorumluluk Reddi

Umut
11 Mayıs 2025 20:18
Kadem sonucu yetersiz buldu

Kimlik Bilgilerimin Güvenliği Ve Hesabımın Yetkisiz Kullanımı Konusunda Endişeliyim

Kadem
20 Haziran 2025 12:28
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Papel Hesabım Haftalardır Onaylanmıyor, Otomatik Yanıtlar Dışında Çözüm Yok

Kadir