Papara Lance Çağrı Merkezi

Melih
24 Ekim 2023 21:35

Lance call center Trendyol ® Home Office iş başvurusu yaptım internetten. Sitesi. Bir gün sonra da WhatsApp ® ® üzerinden IBAN kontrolü denilip hesap kontrolü için 105 TL para gönderdiler ve bana IBAN atarak tekrar parayı göndermemi istediler ve gönderdim. Daha sonra dekont istediler Araştırınca çoğu kişinin bu konuda şikayetini gördüm. 20.10.2023 tarihinden itibaren adıma ve adımıza yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini herhangi bir alışverişi kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma veya ailem adına varsa bir hesabın kapatılmasını talep ediyorum.

Melih
24 Ekim 2023 21:36

K

24 Ekim 2023 21:47 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sudem

Aynı şekilde bugün benim başıma geldi anaokulu oyun ablalığına başvuru yapmıştım birkaç gün sonra beni arayarak şirket için kayıt oluşturulucağını söyleyip kendileri telefon numarası söylediler bunun üzerine hesap oluşturdum tabii ki oluştururken kimlik ön yüzü ve arka yüzünü gösterdim uygulamaya 21 Kasım perşembe 2024 tarihinden itibaren adıma ve adımıza yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini herhangi bir alışverişi kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma veya ailem adına varsa bir hesabın kapatılmasını talep ediyorum.

Sibel

Lance call center Trendyol ® ® Home Office iş başvurusu yaptım internetten. Sitesi. Bir gün sonra da WhatsApp ® ® ® üzerinden IBAN kontrolü denilip hesap kontrolü için 105 TL para gönderdiler ve bana IBAN atarak tekrar parayı göndermemi istediler ve gönderdim. Daha sonra dekont istediler Araştırınca çoğu kişinin bu konuda şikayetini gördüm. 30.10.2023 tarihinden itibaren adıma ve adımıza yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini herhangi bir alışverişi kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma veya ailem adına varsa bir hesabın kapatılmasını talep ediyorum.

19 Ekim 2023 17:21

Özlem