Pandora Mücevher Pandora İstinyePark İzmir Şubesindeki Kaba Davranış Ve Garanti Sorunu

İrem
31 Ağustos 23:46

Pandora İstinyePark İzmir şubesinden 07.08.2024 tarihinde Annem hediye olarak nişanlıma bileklik aldı ve 24.08.2024 de ürün elimize ulaştı. Bir kullanımdan sonra üründe kararma oluştu ve ürünün incelenmesini istedik ve yapamayacaklarını dile getirdiler. Bu zamana kadar herhangi bir problem yaşamadığım markada personelin kaba davranışı kabul edilemez. Yurt dışında okuduğum için farklı ülkelerde Pandora mağazasından ürün aldım ve hiçbir çalışan bu şekilde kaba davranmadı. İlk önce Pandora Türkiye'ye mail attım ve sonrasında Pandora genel merkeze, CİMER ve Tüketici Hakları'na başvurumu yapacağım. Garanti belgesinde kararma garanti kapsamındayken keyfi olarak kabul etmemeleri kabul edilemez. Ürünü kabul etmedikleri gibi solusyona batırıp daha da yayılmasına sebep oldular ve önerileri ise gümüşçüde parlatın demek oldu. Aynı zamanda terin de buna yol açabileceğini söylediler ve bunun garanti kapsamına girmediğini dile getirdiler. Ben ürün değişimi ya da iade talep etmedim sadece ürünün onarılmasını istedim. Senelerdir kullandığım markada böyle bir sıkıntı yasamak beni markadan oldukça uzaklaştırdı ve üzdü.

Damla

04 Ekim 22:18

Pandora Mücevher Pandora Müşteri Hizmetleri

Nazlıcan
27 Eylül 13:49

Pandora Mücevher Pandora Bilekliklerin Hızla Kararması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Berkay
13 Eylül 18:22