Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Öztelkum Servisinin İş Bilmezliği

03 Ağustos 2024 02:36

Trendyol üzerinden Carrefour SA satıcısından 30000 Mah Philips dlp 9790 powerbank'ı 15 Haziran 2024 tarihinde teslim aldım. Ama %35 deyken powerbank dakikalar içinde sıfırlanıyor. %80 lerdeyken aniden ekran sıfır gösteriyor bu şekilde telefonu powerbanka takıyorum şarj etmiyor. Ama powerbank'ı şarja takmamla birlikte tekrardan %80 oluyor. Sıkıntı olduğu ortada. Kutudan çıkan Garanti belgesinde yazılı olan öztelkum telekomünikasyon san. Ve tic. Aş. Yi aradım. Durumu tek tek anlattım. Servisteki görevli "bunda bir sorun yok " dedi. Ya arkadaş %35 lerde powerbank sıfırlanır mı? 5 de sıfırlanır ya da 7 de ya da 10 da sıfırlanır anlarım ama %35 deyken sıfırlanmak üründe sorun olduğunu gösterir. Ama serviste konuştuğum kişi ısrarla ben bunda bir sıkıntı göremiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Madem beceremeyecekseniz neden servisi oldunuz. Ayrıca personeliniz çok vurdumduymaz ve karşı taraf ile alay edercesine konuşuyor. Eğer ki telefon kayıtlarınız varsa bir dinleyin kayıtları. 22.07.2024 saat 12:25 tam 11 dakika 25 saniye görevliye sorunu anlatmaya çalıştım ama bilerek anlamazlıktan geldi.

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 17:29
Philips Powerbank Arızasında Kullanıcı Hatası Gerekçesiyle Destek Alamadım
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 12:26
Öztelkum Philips DLP1710CV Powerbank İçin Garanti Hizmeti Verilmiyor.

Aslıhan
20 Temmuz 2023 19:01