Özlem Ataş Beauty Güzellik Merkezinin Randevu Ve Hizmet Sorunları

20 Ocak 2024 02:22

Ö**** A*** Güzellik Merkezi'nde defalarca işlem yaptırmış bir müşteriyim. Annemin tavsiyesi üzerine gitmiştim ve işçiliğini beğendiğim bir hanımın şahsi telefonunu arayarak orada olup olmadığını öğrenip ona göre gitmek istedim. Kendisi bana randevu verdi. Gittim, kaşlarıma mikrobleyding işlemi yapıldı. 1 ay sonra rötuş için işlemi yapan hanımı aradım, bana gün ve saat verdi ve o gün o saatte oraya gittim. Bekleme salonunda 45 dakika bekletildikten sonra işletme müdürü yanıma gelip randevum olmadığını, kiminle görüştüğümü sordu. Ben de L**** Hanım olduğunu söyledim. L**** Hanım'a sorduklarında ise benimle görüşmediğini söyleyerek bana yalancı muamelesi yaptı. Sonra yanıma gelip 'Senin rötuşa ihtiyacın yok, zaten güzel olmuş' dedi. Ben de sinirle çıktım. Rötuşum yapılmadı, kaşlar hiç yapılmamış gibi oldu, boyalarını da mı kalitesizleştirdiler anlamadım. Sanırım böyle saçma davranışlarla müşteri kaybedip duruyorlar. Eskiden bekleme salonunda yer bulunmazdı, şimdi ise in cin top oynuyor. Instagram'dan takip ediyorum, yoğun oldukları belli anları paylaşıyorlar ama durum böyle değil. Siz işletme olarak bu şekilde davrandığınız sürece daha çok müşteri kaybedersiniz.

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Pink Art Beauty Center Güzellik Merkezinde Yaşanan Microblading Sorunu

21 Aralık 2023 19:02

Microblading Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Kötü Hizmet

06 Şubat 2025 11:56

12 Ağustos 2023 17:32
Damla sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 16:59

Microblading Sonrası Kaş Dökülmesi Ve Olumsuz Müşteri Deneyimi