Damla sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 16:59

Hayatımda burası kadar mahalle arası ve üsluptan yoksun tek amacı ticari olan Instagram yanılgısı bir işletme görmedim. İşletme bile demek istemiyorum. Böyle insanlara o belgeleri nasıl veriyorlar. Çevrem geniş herkese yaydım ama buraya yaşadığım travmatik deneyimi aktaracağım ki kimse mağduriyet yaşamasın. Ne iki kaşım eşit ne renk aynı ne teknik doğru. Hiçbir Elle tutulur yanı yok. Görsellere lütfen bakın. Kaşımdan alakasız gip gri bir renk. Zira burda tüm şikayetlerde aynı. Ama kendisine sorun ''benim gri boyam yok ki'' diyor. Microblading istiyorum diye kendilerine gittim. Kaşımın yarısında hiç kıl yok ve en son 5 sene önce işlem yaptırmıştım. Altında çok ama çok az bir renk vardı. Bana microblading yani kıl tekniği yeterli olmaz, mix işlem yapalım dediler yani hem pudralama hem de kıl tekniği. Kabul ettim. Etmez olaydım. Öncesinde ne bir şekil gösterme ne bir uyuşturma asla yapılmadı. 5 dakika bile sürmedi 20den az kıl çizildi. Sonra pudralama yapıldı. Ben kıl kıl görüntüyü seviyorum dememe rağmen bana %5 kıl tekniği %95 oranda pudralama yaptılar. Kaşımdan tamamen alakasız dağınık bir füme rengi ortaya çıkardılar. Üstelik bir kaşım havada görünce inanamadım. Rötuş da düzeltiriz dediler. Rötuşta ise 1 dakikadan az kıl tekniği yaptı yine tek kaşıma ve dedi ki sizin kaşınıza neden açık renk çalışıldı kaşınızdan daha açık olmuş sence bu sorunun cevabı bende mi sizde mi? Bunun üstüne bir de normalde rötuş işleminde kıl tekniği yapmıyoruz sadece pudralama yapıyoruz dedi. Yani sizlere sorarım. Rötuş olmadan o kıllar nasıl tutsun? Siz bu belgeyi nereden aldınız? Belgenizin kalıcı makyaj üzerine olduğuna emin misiniz? Sanki ekstra bir şey yapıyor gibi bunu söylemeye yüzü tuttu kendisinin. Ardından kendimi, isteklerimi bile ifade edemeyeceğim Türkçe bilmeyen bir hanımefendinin pudralama işlemine maruz kalırken buldum. Renk asla tutmuyordu. En son kadını ben yönlendirdim hangi renk koyması gerektiğini ve evet böyle daha iyi oldu dedi. Tabi artık rötuşunda sonuna gelmiştik. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim Paramı Tabii ki geri verdiler. Çünkü oraya her gün gelip kimsenin mağdur olmaması için doğru tekniğin uygulandığını savunduğunuz sanat eseri işleminizi herkese göstereceğimi söyledim. Size önerim bu işi acilen bırakmanızdır. Görselleri incelediğinizde umarım bu karara varırsınız.! Bir de utanmadan hakkını helal etmiyormuş. Allah akıl fikir versin sana

Hülya
Hülya

Evet okudum aynı şekilde bende mağduriyet yaşadım dışarı çıkamıyorum nasıl bir yermiş gitmez olaydım banada mix işlem dediler kabul ettim etmez olaydım başka bir kişinin yaptığını gördüm normalde Elif hanımın yapması gerekiyorken başkasına yönlendirmeleri çok yanlış

Damla
Damla

Evet, güya kendisi hanım diye bile hitap etmek istemiyorum böyle insan dışı kişilere. Neyse güya kendisi mix işlem adı altında bunun fiyatı daha pahalı diye buna yönlendiriyor ve pudralamayı kendisi yapmıyor kendisi sadece 1 dakikada 20 çizim atıyor. Bir de rötuşta onu bile yapmıyor. Çok felaket bir yer. Instagram'daki görsellerle alakası yok. Çok yapay ışıkla yanılgı yapıyorlar

Dalmış Beauty Pişmanlığı

17 Temmuz 2023 14:08
Medine sonuçtan hiç memnun değil

Diamond Güzellik Merkezi (Erzincan) Yaptığı Yanlış Kaş Uygulama Sonrası Paramı İade Etmediler

13 Eylül 2024 16:43
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Microblading İşleminde Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

31 Ekim 2024 00:17