Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Özel Medifema Hastanesi Ziyareti Ve Doktor Tutumu Üzerine Endişeler

08 Mayıs 2024 01:12

07 Mayıs 2024 saat 16:30'da 71 yaşındaki annem, göz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yanında 4 yaşındaki oğlum da vardı. Doktor bey, acil bir şekilde 'İyi ki kör olmamışsın, neden bekledin bu kadar? Başka bir yere gidersen bu fiyata yaptıramazsın' diyerek, acil lazerle 10-15 dakika sürecek bir işlem yapılması gerektiğini söyledi.

Annem, yanında çocuk olduğunu belirtince, sekreterler 'Biz bakarız' dediler. Annem korkuyla beni aradığında, sekreterler kasayı kapatacaklarını ve acil ödeme yapılması gerektiğini söylerken, doktor bey 'Eve gideceğim, seni bekliyorum' diyerek annemi iyice korkutup telaşlandırdı.

Ne işlem yapılacağını sorduğumda, annem o kadar telaşlıydı ki, ne yapılacağı hakkında hiçbir bilgi verilmemiş, sadece operasyon diyebildi.

Doktoru telefona istedim; telefonu doktora annem uzattığında, 'Anneme acil lazer yapacakmışsınız, ne yapacağınızı anlamamış, panik atak hastası, bende yetişemem, nedir ne işlem yapacaksınız? ' dedim. 'Retina yırtığı var' dedi. Daha sonrasında, 'Çok korkutmuşsunuz, panik atağı var annemin, yanında da çocuğum var, neden kör olacakmışsınız deyip telaşlandırdınız, hiçbir şey anlamamış' dediğimde, sesini yükselterek 'Size mi anlatacağım, okuyup siz doktor olsaydınız' dedi.

'Sesinizi yükseltmeyin, tabii ki bana anlatacaksınız, benim annemi operasyona alıyorsunuz ve yanında çocuğum var' dedim. 'Yapmıyorum operasyonu' diyerek telefonu bıraktı.

Anneme de eldivenleri çıkarıp atarken 'Yapmayacağım' deyip kapıyı çekip gitmiş. Çocuk kapıda, annem korku dolu, ben uzakta rezil olduk. Ameliyat olacak diye muayene ve film, testler yaptırdık. Onları da aldılar cabası.

Sadece ameliyat için alınan ücreti iade ettiler. Ucuz bir iletişim şekli ve güven vermeyen, koskoca Medifema Torbalı Hastanesi'ne yakışmayan, yakışıksız doktorluktan çok tüccar havası olan bir beyefendi kendisi. Operatör Göz Doktoru k. K., İzmir Torbalı Medifema Hastanesi.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Medient KBB Hastanede Fatura Çilesi Ve İlgisizlik

Filiz
06 Kasım 2024 12:46
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Atakent Cihan Hastanesi Mükemmeliyeti (! )

Merve
26 Mart 2024 13:17
Esat sonuçtan hiç memnun değil

Esat
13 Temmuz 2024 04:24