Özel Kolmed Hastanesinde Sağlık Sigortamla Check Up Hizmeti Alamıyorum

29 Temmuz 2024 09:49

Özel sağlık sigortam var ve ücretsiz check-up hakkına sahibim. Özel Kolmed Hastanesi anlaşmamız var ama uygulamaya başlamadık diyor, ücretli yaptırsam hemen randevu veriliyor. Anlamadım. Yani ücretli olunca check-up var da, özel sağlık sigortalıya neden henüz uygulama yok deniliyor? İkinci husus, tahlil yaptırıyorum, ücretli tahlil çıkıyor. Kabul etmiyorum. Bir gün sonra çalışan arkadaş arıyor, neden yaptırmadınız diyor. Ücret vermek istemiyorum, sonuçta sağlık sigortasına para ödedim diyorum. Tamam, bin lira ama size 500 yapalım, bu nasıl bir olaydır? Ticarethane gibi hastane. Yıllarca özel hastanelerle çalıştım, böyle amatörce uygulamalar görmedim.

Birsen
Birsen

Benzeri bir durumla bende karşılaştım. Nöroloji bende 2 MR istemişti ve sıramı bekliyorum. Hekimin, söylenen fiyat neyse ödedim, oturuyorum sıram gelsin diye. Konuşması lakayıt bir adam geldi, daha önce geldiği belliydi, ekstra bir şeyler yaptıracakmış, pazarlığa başladı, sekreter indirim yapmadı, içeriye sordu... İçeriden onay geldi... Resmen adam yari yarıya indirtti. Madem olabilen bir şeyse herkese aynı uygulamayı yapın. Kendimi kandırılmış olarak hissediyorum.

Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Ek Ücret Talebi

21 Ocak 2025 04:32

05 Haziran 2024 16:35
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Sigortam Karşılamasına Rağmen Hastane Haksız Para Talep Etti

02 Mayıs 2025 17:23